• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim anomalileri

Slm kızlar çift rahim tanısı konmuştu bana dün yeniden rahim filmi çektrdim sanırım rahmi ikiye bölen kalın duvar gibi perde var. Gittiğim doktor mr da daha net belli olur dedi. Aynı durumla karşılaşan varsa tecrübelerinizi merak ediyorum. Doktor ismi paylaşırsanız çok sevinirim
Geçmiş olsun kuzum🤲

Slm kızlar çift rahim tanısı konmuştu bana dün yeniden rahim filmi çektrdim sanırım rahmi ikiye bölen kalın duvar gibi perde var. Gittiğim doktor mr da daha net belli olur dedi. Aynı durumla karşılaşan varsa tecrübelerinizi merak ediyorum. Doktor ismi paylaşırsanız çok sevinirim
benım doktorumun gorusune gore mr la hsg pek farketmıyormus bıkornıs uterusta ve didelfis olanında. histeroskopıyle bakılması daha net demıstı . perdeyse o hemen hısteroskopı sırasında alınabılıyor. korkulcak bı amelıyat da degıl anestezıyle yapılıyor zaten . ınsallah duvardır. kolay cunku o . cıft rahımde amelıyatı bıraz farklı . dr un detaylıca anlatır:)

Kızlar güncelleme yapıyorum. Bugün mr çekildi net belli oldu boydan boya perde var histereskopi ile alınması gerek. Aranızda bu operasyonu geçirenler destek olabilir miii
Geçmiş olsun. Ben geçirdim ocak ayında. Aynı şekilde perde vardı. Histeroskopi oldum genel anestezi ile. Ağrı sancı hiç bişey yaşamadım ameliyata girip çıkmam toplamda 40 dk falan sürdü. Sonrasında çok az bir kanama oldu. 1 ay sonrada muayene etti.

Bende de aynı durum var şuan . Geçen hafta çarşamba kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuştu diye . 2. Kaybım oldu ikisi de 8 haftalık olup 6. Haftada gelişimi ve kalbi durdu şimdiye kadar fark edilmemişti üniversite hastanesindeki doktor fark edip söyledi mr istedi biraz toparlanayım gidip mr a gün alacam . Bu sorunu çözmeden hamile kalırsam yine aynı şeyler olur dedi doktor. Tekrarlayan düşüklerin sebebi rahimde perde olması

Bende de aynı durum var şuan . Geçen hafta çarşamba kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuştu diye . 2. Kaybım oldu ikisi de 8 haftalık olup 6. Haftada gelişimi ve kalbi durdu şimdiye kadar fark edilmemişti üniversite hastanesindeki doktor fark edip söyledi mr istedi biraz toparlanayım gidip mr a gün alacam . Bu sorunu çözmeden hamile kalırsam yine aynı şeyler olur dedi doktor. Tekrarlayan düşüklerin sebebi rahimde perde olması
Çok geçmiş olsun canım üzüldüm senin adına 😔 inşallah perdeyi aldırıp yeniden sağlıklı bir hamilelik yaşarsın 🙏🏻

Ben de 1 kimyasal 1 bos gebelik yasadiktan sonra tum tahlillerimi yaptirdim ve rahmimde cok cok kalin bir perde tespit edildi ameliyat oldum cooook basit bi ameliyat inanilmaz kolay 2 dk suruyor hic agri aci olmuyor

Back