Merhaba kızlar,
Bu konuyu benim gibi olupta canlı sağlıklı doğum yapmış kişileri okuyup umut olsun diye açıyorum….
3 senedir evliyim ilk doğal gebeliğim oldu, 7 haftada kalbi durdu küretaj…
Sonra amh düşük tüp bebek başlayalım dediler başladık ilk iki deneme olmadı üçüncü deneme pozitif ama yine 7. Haftada kalbi durdu yine küretaj bebek trizomi olarak geldi hadi bebek sağlıksızdı dedik.
Arada yine olmayan denemeler sonra yine pozitif bi tüp bebek gebeliği 7 hafta da kalbi atıyor ama çok az dedi yine 8. Haftada kalbi durdu ve yine küretaj.
Sorun rahim çok iyi kalınlaşmıyor kalınlaşmadığı için bir kaç kez tedavi iptal bile ettik. Rahim ince yapıda 3 küretaj. En son histeroskopi yapalım dediler histeroskopi oldum doktorum rahmin yapı olarak çok dar ve dokusu çok sert traşlayıp açmaya çalıştım ancak çok sert dokuya dokunamam değiştiremem bebeğin büyümesi için gerekli alan pek yok dedi yinede bekleyelim dedi onun üzerine yine pgtli tüp bebek transferi oldum ve tutmadı beni Memorial Şişli Semra hanıma yönlendirdi biz başaramadık bide orada dene yumurta sorunu yok sperm sorunu yok, amh kötü değil 1.80 sorun rahim kalınlığı ama 4 kalınlıkla canlı doğuma ulaşmış biçok kişi var bildiğim kadarıyla. Sorun rahim. Rahim dar ve üstten basık t y şekli arasında birşey dedi. Memorial da ki doktor tekrar hsg çekti ve evet alan dar yeniden uzman ellerde histeroskopi dedi. Ben ne yapacağım ya Rahime dokundurmak ta çok istemiyorum her seferinde yıpranıp incelmiyor mu kafayı yiyeceğim. Bu durumda olan var mı Allah aşkına yazın cevap verin