Rahim ağzındaki yara gebeliğe engel mi?

ben hamile kalmadan önce kontrole gittiğimde yara çıktı 3 y sonra hamile kaldım dr engel değil demişti zaten.

bana rahimdeki yaranın spermi öldürdüğünü söylediler dr sordum yapmaz dedi ama çok arkadaş bu yüzden hamile kalamadığını söyledi ben de 1.5 y kalamıyorum 2.defa oluştu yara, bunun etkisi olduğunu düşündüm.

arkadaşlar 7 aylık evliyim 3 ay önce rahim ağzında yara çıktı dondurdum.halen geçmedi ve adetim de düzensiz oldu oysa ben bebek istiyorum yardım edinnn

benimde rahmimde yara var dr a gittim donduracaktı ama ben çocuk istediğimi söyleyince dondurmayalım dedi.hamilelik için rahmin doğal yapısının bozmamak gerekiyor dedi.inş ilerde sorun oluşturmaz

bende geçen gün doktora gittim rahim ağzında çok büyük yara olduğunu ve yakıcağını söyledi sizce yarayı yakmak mı daha iyi yoksa dondurmak mı bu konuda bilgisi olan var mı

Son düzenleme:
bendede çok küçük bir yara var ama doktorum bişey söylemedi.ayrıca kuzenimde hem yara hem kist vardı 2 ay adet olmadığı halde hamile kaldı ve 10 haftalık hamile şuanda...

bende de yara var kucuk bende hamile kalamiorum acaba bundan mi bide dusugum olmusstu 1 sene once bunlami alakali cunli bi yerde okumustum dusuge neden olur ve gec hamile kalinirmis ama yakildiginda da kisirliga neden oluymus rahim deki kanalallari daraltiomus fln

bendede vardı yaktırdım ben.doktorum normal doğum yapacaksan hiç tedavi etmeyelim tekrarlar.sezeryan olacaksan yapalım dedi.bende sezeryan istiyordum yaktırdım kurtuldum.ne çekmiştim bu yaradan .meğer ne acısız kolay bi işlemmiş.

bende yarın gidicem doktora dondurmak istiyorum bende adet düzensizliği yapmaya başladı dondurduktan sonra tekrarlarmı acaba?

bende geçen gün doktora gittim rahim ağzında çok büyük yara olduğunu ve yakıcağını söyledi sizce yarayı yakmak mı daha iyi yoksa dondurmak mı bu konuda bilgisi olan var mı
Gitmediğim doktor kalmadı.ve 1profesör ve doçent dışındaki doktorların hepsi yakalım,donduralım gibi şeyler söylediler.eğer kanser riski yoksa bu da pap smear testiyle anlaşılıyor.hiçbirşey yapmaya gerek yok.kendi kendine düzelme ihtimali çok fazla.hamileliğe falan da engel değil.ben okadar çok smear yaptırdım ki bu süre zarfında.CIN1 bile çıktı bir seferinde sonucum.6ay sonra yaptırdığım testede tam tersi ii çıktı.doktorlar biraz da para almak için hemen işlem yapma yanlısı.ii bir doktor bul ve onun dediğini yap derim ben.bana şimdiye kadar hiçbir zararı olmadı..

aslında banada en mantıklısı o gibi hiçbirşey yapmamak ama bu son adetimde 1 gün kanamam oldu 10 gün sonra tekrar 1 gün bu yaradan mı kaynaklanıyor acaba

slm arkadaşım rahim ağzı yarası kesinlike tedavi edilmesi gerekir.smear testi sonucuna göre yakılmalı yada dondurulmalıdır.kendiliginden geçme olasılıgı kesinlikle yoktur.para almak işlem yapma yanlısı oldugunu düşündügün dr güven vermemiş olmalı güvendigin doktoru bulmalısın kesinlikle çok degerli hekimlerimiz var güvenecegin ve sadece emegini alan.umarım bir zararı olmadan tedavinizi olursunuz.

rahim agzindaki yara yakilmazsa kansere ceviriyor ben daha yeni amaliyat oldum benim kini siyirip aldilar ve 1 sene daha gec kalsaydim kanser tehsisi koyacaklardi.. bunu nasil anliyorsunuz diye soran arkadaslarimiz var bunu pis kokulu akitinti ile oldugu halde bilemiyorlar.. taki 30 yasinda rahim konrolu icin cagriliyorsunuz orada alttan kweek alarak ve birsey bulduklarinda ki doktor camera ile bakinca anliyorlar ki bu durumda gittiginiz doktorunuz cok iyi olmali bence ..bende doktora sordugumda acaba bunun icinmi hamile kalamiyorum diye.. olabilir cunki o yara rahimi etkiliyormus.. ama illa ondan demedi bundan sonra bakicam bu 3 cu ayim insallah bende bundan sonra hamile kalablilriim umut ediyorum.. az once okudum yakilinca kisir valan olunuyormus bunu doktorlarmi dedi acaba yazarmisiniz bilginiz varsa ?

arkadaşlar bende 1 senedir beyaz akıntıyla beraber kaşıntı vardı doktora gittim rahim ağzında kocaman bir yara varmış smır testi yaptı sonuç iyi çıkarsa yarayı yakacağını söyledi kötü çıkarsa narkoz verip kazıyacağını söyledi,bende sonucu bekliyorum.yarayı kazımak ne kadar doğru bilemiyorum bide yarayı yaktırmakmı daha iyi dondurmakmı.bi fikri olan varsa lütfen cevap versin

yarayı dondurma bir tedavi değil.çünkü olan yara orda kalıyor.iyi bir şekilde yaktırmak en iyi yöntem ve çok kısa sürede yapılabiliyor.bence yaktır canım

nasıl yaranın hiç bir sakıncası yok.ben kadın doğum polikiliniğinde çalışıyorum.sen hiç yaranının nasıl olduğunu gördünmü.ben rahim ağzının temiz ve yaralı olduğu hallerini gördüm.insanada çok büyük zararları var.mesela yüzünde bir sivilce çıkıyor orada onun çıkması mı gerekli?güzel duruyormu orada?buda bunun gibi bişey rahim ağzındada olmaması gereken ve tedavi edilmezse zamanla büyüyen bişey.sonuçta yara,rahim ağzında duran resmen bir yara...

arkadaşlar merhaba bende geçen hafta doktora çıktım bendede yara çıktı doktor fitil tadavisi verdi eğer geçmezse donduracağını söyledi. 10 aylık evliyim ve yeni evli çiftlerde yakma işlemi değil dondurma işlemi yapıyoruz dedi yarın kontrole çıkmam gerekiyor ama ben tedirginim ne yapacağımı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…