- Konu Sahibi merve_ayse
-
ben hamile kalmadan önce kontrole gittiğimde yara çıktı 3 y sonra hamile kaldım dr engel değil demişti zaten.
rahimdeki yara nasıl belirti veriyor peki şikayetlerniz ne oluyor
Gitmediğim doktor kalmadı.ve 1profesör ve doçent dışındaki doktorların hepsi yakalım,donduralım gibi şeyler söylediler.eğer kanser riski yoksa bu da pap smear testiyle anlaşılıyor.hiçbirşey yapmaya gerek yok.kendi kendine düzelme ihtimali çok fazla.hamileliğe falan da engel değil.ben okadar çok smear yaptırdım ki bu süre zarfında.CIN1 bile çıktı bir seferinde sonucum.6ay sonra yaptırdığım testede tam tersi ii çıktı.doktorlar biraz da para almak için hemen işlem yapma yanlısı.ii bir doktor bul ve onun dediğini yap derim ben.bana şimdiye kadar hiçbir zararı olmadı..bende geçen gün doktora gittim rahim ağzında çok büyük yara olduğunu ve yakıcağını söyledi sizce yarayı yakmak mı daha iyi yoksa dondurmak mı bu konuda bilgisi olan var mı
Gitmediğim doktor kalmadı.ve 1profesör ve doçent dışındaki doktorların hepsi yakalım,donduralım gibi şeyler söylediler.eğer kanser riski yoksa bu da pap smear testiyle anlaşılıyor.hiçbirşey yapmaya gerek yok.kendi kendine düzelme ihtimali çok fazla.hamileliğe falan da engel değil.ben okadar çok smear yaptırdım ki bu süre zarfında.CIN1 bile çıktı bir seferinde sonucum.6ay sonra yaptırdığım testede tam tersi ii çıktı.doktorlar biraz da para almak için hemen işlem yapma yanlısı.ii bir doktor bul ve onun dediğini yap derim ben.bana şimdiye kadar hiçbir zararı olmadı..
Gitmediğim doktor kalmadı.ve 1profesör ve doçent dışındaki doktorların hepsi yakalım,donduralım gibi şeyler söylediler.eğer kanser riski yoksa bu da pap smear testiyle anlaşılıyor.hiçbirşey yapmaya gerek yok.kendi kendine düzelme ihtimali çok fazla.hamileliğe falan da engel değil.ben okadar çok smear yaptırdım ki bu süre zarfında.CIN1 bile çıktı bir seferinde sonucum.6ay sonra yaptırdığım testede tam tersi ii çıktı.doktorlar biraz da para almak için hemen işlem yapma yanlısı.ii bir doktor bul ve onun dediğini yap derim ben.bana şimdiye kadar hiçbir zararı olmadı..
bende geçen gün doktora gittim rahim ağzında çok büyük yara olduğunu ve yakıcağını söyledi sizce yarayı yakmak mı daha iyi yoksa dondurmak mı bu konuda bilgisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?