Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm bende aynı dertten muzdaribim yaram var ama henüz dondurmadım da yaktırmadım da gümüş nitrat denilen bi ilaçla yapılması gerekiyormuş ben daha yeni evliyim çocuğum yok çocuğu olmayana ne yaktırma ne dondurma önerilmiyormuş. bu hafta sonu doktora gidicem bakalım ne olacak. geçmiş olsun şimdiden.
ARKADAŞLAr bende rahim aznda yara vardı 1 aya ilaç fitil kullandım dün doktora gittim fakat yara geçmemiş ve yarasyı dondurdu doktorum benim durumumda olupta hamile kalanlar var mı?
öncelikle geçmiş olsun, bildiğim kadarıyla rahim ağzındaki yaradan smear alınması gerekir.sonra yakma veya dondurma olur diye biliyorum..
keserimm başlığı görür görmez aklıma geldin, senin için bakmak için girdim belki bişey okurum da söylerim diyee
meğer başlığı sen açmışsınnnn
hayırlı olsun topiğin kuzuum
hadi kızlar cvp lütfennnnnnnnnnnnn
kızlar lütfen tecrübeli arkadaşlardan cvp bekliyorm
merhabalar konunuzu böldüğüm için özür dilerim ama rahim ağzı yarasındaki belirtiler neler acaba bu konuda yardımcı olabilir misiniz?sizin ne gibi şikaetleriniz vardı?
Cnm bende aynı dertten muzdaribim yaram var ama henüz dondurmadım da yaktırmadım da gümüş nitrat denilen bi ilaçla yapılması gerekiyormuş ben daha yeni evliyim çocuğum yok çocuğu olmayana ne yaktırma ne dondurma önerilmiyormuş. bu hafta sonu doktora gidicem bakalım ne olacak. geçmiş olsun şimdiden.
benim yara donduruldu 2 ay önce.... 1 ay öncede kimyasal gebelk yaşadım salı günüde rahim filmi çektrcem hayırlısıyla inşallah bukez bebeğim gelir...