• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim agzinda yara

Gokm06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2020
124
En iyi cevaplar
1
27
48
33
Kizlarr..Rahim agzinda yara ve enfeksiyon varmış. Dr. Yarayi Donduralim dedi. Islem sırasında çok acı ağrı oluyor mu ? Bide dondurmadan kendiliğinden iyileşen var mı?

İlaç denenmedi mi?

Kizlarr..Rahim agzinda yara ve enfeksiyon varmış. Dr. Yarayi Donduralim dedi. Islem sırasında çok acı ağrı oluyor mu ? Bide dondurmadan kendiliğinden iyileşen var mı?
Dondurma ağrısız bir işlem belki sızlama olabilir onun dışında rahat bir işlemdir.Geçmiş olsun ☘️

Merhaba ne yaotiniz acaba sikayetlerimiz nelerdi benim dr rahim agzinda yaradan bahsetmedi ama bilemedim verdigi ialcalr pek kse yaramadi kultur yaoti sonucunu bekliyorum.. bende de yara varmis ta soylememis gibi geldi boyle birsey mumkun mu onu da biomiyorum ama cok kastim kendimi belki ondan soylememistir diyorum 🙄

Merhaba ne yaotiniz acaba sikayetlerimiz nelerdi benim dr rahim agzinda yaradan bahsetmedi ama bilemedim verdigi ialcalr pek kse yaramadi kultur yaoti sonucunu bekliyorum.. bende de yara varmis ta soylememis gibi geldi boyle birsey mumkun mu onu da biomiyorum ama cok kastim kendimi belki ondan soylememistir diyorum 🙄
Daha gidemedim hastane araştırıyorum. Adet öncesi ve sonrası lekelenmeler oluyordu bide düzensizlik bunun için gitmistim muayenede göründü

Back