Rahim ağzında yara olup tüp bebek de pozitif alan var mı ?

helmetan

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2023
206
90
31
rahim ağzındaki yara ne yapsak fitillerle antibiyotiklerle geçmedi ve bende tüp bebek tedavisi görüyorum. Doktorum rahim ağzındaki yara tedavimizi olumsuz etkilemez dese de korkum büyük çünkü 2 transfer de tutmadı maalesef
Aranızda Rahim ağzı yarası olup tüp bebek tedavisiyle hamilelik oluşan var mıdır ? Bu tedaviyi zorlaştırır mı bilginiz var mı ?

merhaba benımde rahım agzında yara var ama çok şukur ılk tup bebk denem tuttu ama tabı sanırım embrıyo kaynaklı kayıp yasadık. sonrakıler tutmadı kımyasal gebelık oldu ama bun rahım agzıyla alakalı olacagını zannetmıyorum.. amaşöyle olmustu bana enjesıyon var dıye fıtıl verdıler kullandım ve pembe akıntı oldu hatta kan rengıne dondu .doktora gıttım rahım agzın kanıyor dedı. bana o kısmı donduralım yada yakalım dedı. bende dusunmek ıstedım hemen yaptırmadım.. sonra bı kaç doktora sordum. ilk dopumdan once yaptırmayın dedıler. nedenını bılmıyorum ama benım bu olaydan sonra reglım oldu ve bıttı sunada oyle bır sıkıntım yok. hsg cektırdım kanardı normalde kanamadı da.. bende şimdi transfere hazırlanıyorum. ama bunun bır etkısının oalcagını dusunmuyorum.

Evet benim de transferden 4 saat sonra pembe kanamam oldu doktorum rahim ağzı yarasından kaynaklı normal dedi sonra da kimyasal oldu düştü. Doktorum da engel değil rahim ağzından ileri embriyoyu gönderiyoruz kafana takma diyor ama işte insan pimpirikleniyor. Bana da doğumdan önce yakma önermedi ama insanın kafasını kurcalıyor acaba ondan mı tutmuyor diye

Peki
Peki sizde yeşilim
si akıntı yapıyor mu yara

hiç alakası yok rahim ağzındaki yarayla tüp bebek sürecinin. zaten başlı başına psikolojik olarak zorlu bir süreç kafaya bir de bunu takmamalısın bence :)

Benim çok büyük bir yara vardı olumlu oldu transfer sonra düşük oldu ama sürekli lekelenme oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…