Premature Bebekler Rahim Ağzı Yetmezliğin dua topiği

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

haklisin merracim once listeyi bitirelim sonra dileyen arkadaslara okuruz onalarda bu sayede belki dualarimiza katilirlar ayrica ben bu dua dongusunun devaminin gelmesi taraftariyim surekli basa donelim ne kaybederizki zaten normalde hamile olan arkadaslar icin soyluyorum bebek hareket ederken salavat cekmek ihalas suresini okumak gerekiyormus boylelikle baskasina okusak bile bizim bebeklerimizde yararlaniyor cok sukur ve yine ayrica hamileyken bol bol tefriciye hatimleri yapilmasi buyuk sevapmis hepimiz birbirimize vesile olduk cok sukur elhamdulillah rabbim hepimizden razi olsun

çok güzel olur isteyenlerle devam ederiz canım
yeni şeyler de öğreniyoruz birbirimizden çok güzel bilgiler paylaşmışsın.ne mutluki birbirimize böyle güç kuvvet verebiliyoruz.

dün yeni bişey öğrendim sizinle de paylaşmak isterim.Allahın en güzel isimlerinden "ya muhyi" ismi yaşatan anlamındaymış bir hoca anneme söylemiş kızın hergün bunu tesbihi çeksin demiş. ya muhyi ya allah

Tamam o zaman.sagolun

Resulullah s.a.v buyurdular ki,‘’Cebrail as Bana öyle bir ilaç öğretti ki, (o ilaç sayesinde,insanların) doktorların ilaçlarına hiç ihtiyacı kalmaz’’
Eshab-ı Kiram : (o ilaçtan) Bize de haber ver,Ya Rasulullah dediler, Rasulullah (sav):
‘’Nisan yağmurunu alınız (toplayınız) Ona; 70 defa Fatiha-i şerife, 70 defa İhlâs-ı şerif, 70 defa Felak suresini, 70 defa Nâs suresini, 70 defa Tesbih duasını (SübhanAllahi vel-hamdü
Lillâhi ve lâ ilâhe illallâhü vâllahü ekber ve lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil-aliyyıl-azîm) okuyunuz Sonra, 7 gün devamlı olarak sabah akşam birer bardak içiniz Beni hak Peygamber olarak gönderen Cenâb-u Hakk’a yemin ederim ki, Cebrâil Bana dedi ki ; "Bu sudan içen kimsenin, cesedinden, damarından, sinirinden, etlerinden, o kimseye ağrı, acı veren rahatsızlığını Cenâb-u Hakk giderir ve o kimseye sıhhat ve afiyet verir’’ ben uyguladım,bir yakınımın boynunda bir şişlik çıkmıştı,hem içirdik hemde şişliğin üzerine sürdük..Allah cc. izniyle kayboldu gitti.

ben gecen seneden berı saklıyordum ne zaman tedavıye başlarsam o zaman içerım dıye ve tedavı suresınce içtım

senınde tedavın nısan ayında bu fırsatı kacırma cnm

hayırlısıyla inş güzel sonuç göreceğiz

Feryal ve mustakbel bebeği için 300 dua okudum. Allah en kısa zamanda hamilelik ardından da bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah....

Feryal 100 tefriciyeni okudum..Rabbim kabul etsin inşallah..hasretini en kısa zamanda dindirsin..bebeğini sana bağaşlasın..Amin.

SVLY88 İÇİN TEFRİCİYELERİNİ OKUYORUZ 27 MART ÇARŞAMBA SAAT 21:00 A KADAR

efulim---------------- 200 merra okudu
enny ------------------200 okudu
gurbetçii --------------400 okudu
kargunesi------------- 300 okudu
19asos03--------------250 okudu
mulberry --------------200 okudu
merra1-----------------444 okudu
sutanesi-----------------250 okudu
mumudihaba-----------250 okudu
melek18----------------250 okudu
bade81-------------------100 okudu
Sibel_duru---------------250 okudu
svly88.........................300 okudu
feryal37------------------250 okudu
mmery--------------------50 okudu
regrete------------------- 50 okudu
umudum------------------100 okudu

Chnb……………................ 250 okudu
Metal………..................... 100 okudu
Hapykelebek ……………...... 250 (okudu)

Hz. Peygamberimiz Muhammed (sav)’in yüzü suyu hürmetine, okuduğumuz salatı şerifelerin yüzü suyu hürmetine, bütün peygamberlerin yüzü suyu hürmetine, veli kullarının yüzü suyu hürmetine, ismi azamın, esma’ül hüsna’nın yüzü suyu hürmetine, Kuran-ı Kerim’in hürmetine, nihayetsiz sonsuz gücün kudretin yüzü suyu hürmetine, bize duyduğun merhametin yüzü suyu hürmetine yüce rabbim gönlümüzdeki bütün duaları, niyetleri kabul etsin inşallah… AMİN…

Mumudihaba iyiki paylaştın canım..bakalım kısmetse bizlerde yapalım..tam bir bardakmı içiliyor..14 bardak toplamak lazım?Bunu nasıl başarıcaz:26:

FERYAL37 İÇİN TEFRİCİYELERİNİ OKUYORUZ 29 MART CUMA SAAT 21:00 A KADAR

efulim---------------- 200
enny ------------------250
kargunesi------------- 300 okudu
19asos03--------------250
mulberry --------------200
merra1-----------------444
sutanesi-----------------250
mumudihaba-----------250
melek18----------------250
Sibel_duru---------------250
svly88.........................250
feryal37------------------350
mmery--------------------50
regrete------------------- 50
umudum------------------100

Chnb……………................ 150
Metal………..................... 100

efulim artık yazmıyor,umarım iyidir. onun payını okuyabilecek var mı?
Hapykelebek ……………...... 250

Son düzenleme:
Mumudihaba iyiki paylaştın canım..bakalım kısmetse bizlerde yapalım..tam bir bardakmı içiliyor..14 bardak toplamak lazım?Bunu nasıl başarıcaz:26:

yok cnm o kadar çok toplanmıyor yanı toplayabılırsen olur tabıkıde ben bır bardak kadar topladım sonra normal suyla çoğaltım

ablamlara yeğenlerımede sıfa olsun dıye bırer bardak içirdım

ama kendım için olanı yatağım basında komıdıne koydum hergün sabah aksam bır fatıha üç ihlası serıf okudum üç yudum içtım

7 gun boyunca hatta yumurta toplama işlemı olan gun bırsey yemeden gıtmek gerektığı halde ben üç damla içtım

veee sıfasına çok inandım

efulim---------------- 200 okudu
kargunesi------------- 400 okudu
mulberry --------------200
merra1-----------------344
mumudihaba-----------250
melek18----------------250
regrete------------------- 50
umudum------------------100

Chnb……………................ 150

kızlar efulimle konuştuk okumuş.onun yerine okumamıza gerek kalmadı.kargunesi sen 100 tane okumuşsun ben daha okuyamamıştım ondan düşerim.sağol

Feryal için 50 tane okudum Allah kabul etsin inşallah tez vakitte hamilelik haberini alalım sonrada sağlıkla ve zamanında doğum :)

efulim---------------- 200 okudu
kargunesi------------- 400 okudu
mulberry --------------200 okudu
merra1-----------------244 okudu
mumudihaba-----------250
melek18----------------250 okudu
regrete------------------- 50 okudu
umudum------------------100 okudu

Chnb……………................ 250 okudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…