feryalcim hakkını vermen çok güzel ama önce listede emeği geçen arkadaşlara okuyalım hasızlık olmasın.liste bitince de okunmasını istediğiniz arkadaşlar varsa onlara okuyalım.yani şimdi sana okuyalım daha sonra sırayla listeyi bitirelim ardından arkadaşlarda kabul ederse listede olmayan ama okunmasını istediğiniz arkadaşlara okuyalım.
ne dersiniz hatunlar
haklisin merracim once listeyi bitirelim sonra dileyen arkadaslara okuruz onalarda bu sayede belki dualarimiza katilirlar ayrica ben bu dua dongusunun devaminin gelmesi taraftariyim surekli basa donelim ne kaybederizki zaten normalde hamile olan arkadaslar icin soyluyorum bebek hareket ederken salavat cekmek ihalas suresini okumak gerekiyormus boylelikle baskasina okusak bile bizim bebeklerimizde yararlaniyor cok sukur ve yine ayrica hamileyken bol bol tefriciye hatimleri yapilmasi buyuk sevapmis hepimiz birbirimize vesile olduk cok sukur elhamdulillah rabbim hepimizden razi olsun
feryalcim hakkını vermen çok güzel ama önce listede emeği geçen arkadaşlara okuyalım hasızlık olmasın.liste bitince de okunmasını istediğiniz arkadaşlar varsa onlara okuyalım.yani şimdi sana okuyalım daha sonra sırayla listeyi bitirelim ardından arkadaşlarda kabul ederse listede olmayan ama okunmasını istediğiniz arkadaşlara okuyalım.
ne dersiniz hatunlar
Resulullah s.a.v buyurdular ki,‘’Cebrail as Bana öyle bir ilaç öğretti ki, (o ilaç sayesinde,insanların) doktorların ilaçlarına hiç ihtiyacı kalmaz’’
Eshab-ı Kiram : (o ilaçtan) Bize de haber ver,Ya Rasulullah dediler, Rasulullah (sav):
‘’Nisan yağmurunu alınız (toplayınız) Ona; 70 defa Fatiha-i şerife, 70 defa İhlâs-ı şerif, 70 defa Felak suresini, 70 defa Nâs suresini, 70 defa Tesbih duasını (SübhanAllahi vel-hamdü
Lillâhi ve lâ ilâhe illallâhü vâllahü ekber ve lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil-aliyyıl-azîm) okuyunuz Sonra, 7 gün devamlı olarak sabah akşam birer bardak içiniz Beni hak Peygamber olarak gönderen Cenâb-u Hakk’a yemin ederim ki, Cebrâil Bana dedi ki ; "Bu sudan içen kimsenin, cesedinden, damarından, sinirinden, etlerinden, o kimseye ağrı, acı veren rahatsızlığını Cenâb-u Hakk giderir ve o kimseye sıhhat ve afiyet verir’’ ben uyguladım,bir yakınımın boynunda bir şişlik çıkmıştı,hem içirdik hemde şişliğin üzerine sürdük..Allah cc. izniyle kayboldu gitti.
ben gecen seneden berı saklıyordum ne zaman tedavıye başlarsam o zaman içerım dıye ve tedavı suresınce içtım
senınde tedavın nısan ayında bu fırsatı kacırma cnm
hayırlısıyla inş güzel sonuç göreceğiz
Mumudihaba iyiki paylaştın canım..bakalım kısmetse bizlerde yapalım..tam bir bardakmı içiliyor..14 bardak toplamak lazım?Bunu nasıl başarıcaz:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?