- 31 Mayıs 2019
- 89
- 146
- 3
- Konu Sahibi melekbebegim
Merhaba arkadaslar 23 haftalik hamileyim ilk bebegim 2 gun once pembe bir akıntı ve karnımda hafif bi kasilma gerilme başladı. Doktorumu aradım, dinlenmemi ve sıkıntılarım artarsa tekrar haber vermemi istedi. Akıntı devam etti, ama karnımda fazla bi sıkıntı yoktu. Doktorum o akşam progestan almamı ve dinlenmeye devam etmemi söyledi. Persembe sabahı akıntım geçmeyince doktoruma muayene olmak istediğimi söyleyerek randevu aldım. Randevuya gitmeden önce evde tuvalete gittiğimde bebeğimin kesesi elime geldi ve dünyam başıma yıkıldı. Esimi aradim hemen doktora gittik muayenede rahim ağzının 3cm açıldığıni ve kesenin dışarı doğru ilerledigini gördü. Hemen hastaneye yatırıldım ve serklaj yapıldı. Ama ne yazık ki gec kalinmis 12-13.haftada o dikisin atılmasi gerekiyormus cunku anne karninda bebek büyüdükçe rahim kucuk olduğu icin tutmuyormus asagi baski oluyormus ve acilma oluyormus Rahim agzi yetmezliginde erken teshis yapilmasi gerekliymis cunku hic agri olmadan belli etmeden bebek buyudukce acilma ilerliyormus Yine de belki tutar diye dikis atildi ama eger dikislerim baskiya dayanamayip patlarsa suyum gelir dogum başlar ve bebegim ölür şu an hic hareket etmeden sadece yatıyorum tuvaletimi bile yatakta yapıyorum çünkü her an her seye hazirlikli olun dediler ben hissetmiyorum ama nst de kasilmalar çıkıyormuş. Hastaneye geldigimden beri ağlıyorum elimde degil kendimi tutamıyorum. Ben 6ay karnimda yüreğimde taşıdım bebegimi tum kıyafetlerini elimle yikadim utuledim astim hevesle♥ benim ilk anneligim ilk heyecanım doktorum erken teşhis koymadığı için onun hatası yüzünden canımı, oğlumu, RÜZGAR'imi kaybetmek istemiyorum pit pit atiyo kalbi şu an nst bagliyim tum hareketlerini o küçük tekmelerini hissediyorum. Nolur hanımlar dua edin dikisim tutsun bebegim dogmasin dayansin nolur dua edin bize