Rahim ağzı yetmezliği gebelik öncesi belli olur mu?

Chyperus

𝓜𝓲𝔂𝓪𝓿
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Mart 2022
156
83
Arkadaşlar merhaba, rahim ağzı yetmezliği gebelik öncesinden belli olur mu, kontrol ettirsek? Daha önce düşük yaşadım ve bundan şüpheleniyorum. Yine aynı şeyi yaşamak istemiyorum, belli olur mu, bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar merhaba, rahim ağzı yetmezliği gebelik öncesinden belli olur mu, kontrol ettirsek? Daha önce düşük yaşadım ve bundan şüpheleniyorum. Yine aynı şeyi yaşamak istemiyorum, belli olur mu, bilgisi olan var mı?
Kaç haftalık düşük yaptınız

Maalesef perinatolog gözetimin de tekrar hamile kalın bende vardı ikinci de belli oldu maalesef ama ben öncesin de kendi kararımla dikiş attırdım dikişten sonra kısalma oldu anladık ki rahim ağzı yetmezliği var

Bi kadın doğum ile görüşün isterseniz

Bi kadın doğum ile görüşün isterseniz
Görüştüm ancak ikiz gebelikten olabilir, bir sonraki gebelikte rahim ağzını ölçmemiz gerek dedi. Sanırım gebelikten önce varsa da belli olmuyor. Ancak gebelikte kısalma meydana gelirse belli oluyor. Hayırlısı olsun diyorum artık :KK43:

Görüştüm ancak ikiz gebelikten olabilir, bir sonraki gebelikte rahim ağzını ölçmemiz gerek dedi. Sanırım gebelikten önce varsa da belli olmuyor. Ancak gebelikte kısalma meydana gelirse belli oluyor. Hayırlısı olsun diyorum artık :KK43:
Cok tecrübeli doktorlar gebelik öncesinde anlayabiliyor

Serklaj yapıldıktan sonra gebeliğiniz nasıl geçti
Yani sürekli yatar pozisyonda geçti cinsel ilişki tamamen yasak 7 ayında bebekler buyunce dikislerimde zorlanma oldu sürekli takipteydim zaten hafta 1 kontrole giderdim Protestan hap ayrıca igne falan derken çok sukur 35 haftaya yetistik

Yani sürekli yatar pozisyonda geçti cinsel ilişki tamamen yasak 7 ayında bebekler buyunce dikislerimde zorlanma oldu sürekli takipteydim zaten hafta 1 kontrole giderdim Protestan hap ayrıca igne falan derken çok sukur 35 haftaya yetistik
Çok şükür. Allah bağışlasın 😇 bakalım artık doktor bana ne diyecek. Hayırlısı

Öyle canım benim hayırlısı olsun 🙏🏻

Merhaba canım evet belli olur rahim filmi çektirdim bende de varmış hamile kalırsam dikiş atılacak

X