- 31 Ekim 2018
- 107
- 11
- 13
- 37
Ayn
Aymen.. Kadın olmak cok cok Zor..erkekler nefret etmeyi basladim
Kadın olmak ne zor ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadın olmak ne zor ya
Hpv nin en belirgin özelliği o bolgede oluşan siğiller.eger yoksa büyük ihtimalle hpv yoktur tabi doktor bilir ayrı konu
Ayy sormayın ya psiklojim bozuldu evlendikten sonra. Yarın dondurma işlemim olacak. şimdiden stres olmaya başladım.Ayn
Gecmis olsunAyy sormayın ya psiklojim bozuldu evlendikten sonra. Yarın dondurma işlemim olacak. şimdiden stres olmaya başladım.
Teşekkür ederim. Sizin sorunlarınız geçti mi?Gecmis olsun
Umarim hersey yoluna girer
Hayir.. gecnedi.. ne Zaman gecer bilmiyorum.. bu aralar psikolojik cokuntu yasiyorumTeşekkür ederim. Sizin sorunlarınız geçti mi?
Allah şifa versin ciddi bir rahatsizlra gercekten.cinsel yolla değil de doğum sonrası flora bozuklugu oluştu, gittiğim doktorlrind verdiği yanlış ilaç ve fitiller sayesinde erozyona uğramış ve yara açılmış.23 ünde dondurma işlemi yapilfiktan sonra,üç hafta sonra fitil baslayacaktim,üç tane idi,bugün üçüncü günüm.sanki akintim azaldı gibi.gelismeleri yazacağım yineServisit cinsel hastaliklarla alakali diye biliuorum.. bende hpv16 var.. ve gunlerim zehir .. psikolojim bozuk bu aralar..
Sizin hpv ne zaman teşhis kondu evlendikten sonra mı,ne şikayetiniz vardı?Allah şifa versin ciddi bir rahatsizlra gercekten.cinsel yolla değil de doğum sonrası flora bozuklugu oluştu, gittiğim doktorlrind verdiği yanlış ilaç ve fitiller sayesinde erozyona uğramış ve yara açılmış.23 ünde dondurma işlemi yapilfiktan sonra,üç hafta sonra fitil baslayacaktim,üç tane idi,bugün üçüncü günüm.sanki akintim azaldı gibi.gelismeleri yazacağım yine
Yanlış ilaç derken ne vermişti size? Bende geçen ay fitil ve antibiyotik kullandım. 1 ay sonra küçük olan yara büyümüş. Bu nasıl oluyor anlamadım.Allah şifa versin ciddi bir rahatsizlra gercekten.cinsel yolla değil de doğum sonrası flora bozuklugu oluştu, gittiğim doktorlrind verdiği yanlış ilaç ve fitiller sayesinde erozyona uğramış ve yara açılmış.23 ünde dondurma işlemi yapilfiktan sonra,üç hafta sonra fitil baslayacaktim,üç tane idi,bugün üçüncü günüm.sanki akintim azaldı gibi.gelismeleri yazacağım yine
Rahimde yara varmış diğer gittigim doktorlar bir şey demedi,her biri ayrı ayri antibiyotik tedavisi yaptı oysa önce yakılması yaranın yok edilmesi gerekirmis,fitil de kullandım bir suru...Aralık ta kontolum.var ve akıntı sikayetim halaaa devam.ediyor maalesefYanlış ilaç derken ne vermişti size? Bende geçen ay fitil ve antibiyotik kullandım. 1 ay sonra küçük olan yara büyümüş. Bu nasıl oluyor anlamadım.
Yaranızı dondurdunuz mu geçti mi ...ben de sürekli yanma var bi senedir ,akıntı da geçmiyor doktorlar yara var vs de demiyorlar nasıl anlaşıldıCanım bende kendimi bildim bileli hep akıntım olurdu. yeni evliyim. kadın doğumcuya gittim kontrol için. Yara olduğunu söyledi. antibiyotik ve fitil verdi. smear testim temiz çıktı çok şükür. Dediğin gibi ilişki sırasında yanma ve acı yapıyor bende de. Dondurucam birkaç güne.
Yanmanız var mıydı sizin de acabasüreci merak eden olursa diye yazıyorum...Aralık ayında tekrar bir lezyon saptandı ve alınarak biyopsi yapıldı sonuç normal çıktı.yaram.iyilesme surecindeydi son bir kez daha fitil kullandım.sunat ayında son kontrolüme gittim.sonuc temiz.yara yok akıntı yok lezyon yok.tam on ay sürdü dile kolay...çok inatci bir rahatsızlık.allahim tüm şifa bekleyenlere yardımcı olsun.dermansiz dert vermesin