• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim ağzı yarasi

Deryadeniz1990

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
1
0
1
34
Merhaba kızlar bende yara vardı 35gun önce takıldı ve 1ay ilişki yasaktı 35.günde ilişki yaşadım aşırı derecede acı duydum böyle bir durumla karşılaşan varmı

benimde donduruldu 1ay 1hafta önce doktorum seyrek olarak ilişkiye onay verdi, 15gün sonra tekrar gel dedi, ilişki sırasında bende acı hissettim normal mi acaba benimde aklıma takıldı bir kaç yerde okudum rahim ağzı kapanması olabiliyormus dezavantaj olarak geçiyor sitede.

Şimdi geldim doktordan. Tahriş var hafif dedi. Ne dondururm ne yakarım zaten tekrar eder. Cildin hassas o bölgede mukoza az kızarmıs sadece dedi. Ben ilk gittğiö doktordan itibaren sogan suyu yaptım:) bugünki doktorada bunu söyledim. Zaten sikayetim kalmadı ne akıntı ne kan yok artk. Sogan suyu ic herseye faydalı herseyde normal tenin hassas sadece dedi. Cok mutluyum iyi ki böyle tek bakısta durum cok fena hemen yakalım diyen doktorlardan baska doktorlarda var!

Back