Rahim ağzı kısalığı ve plesenta aşağıda olması

Merhaba, dün 3 mm açıklığım var diyerek yatışımın verilmesinin sebebi rahim ağzımın 3 mm olmasıymış her an doğum bekliyoruz bence senin yolun daha uzun stres yapma

Merhaba, dün 3 mm açıklığım var diyerek yatışımın verilmesinin sebebi rahim ağzımın 3 mm olmasıymış her an doğum bekliyoruz bence senin yolun daha uzun stres yapma
Allah yardımcınız olsun. Benim de 23 mm ölçüldü 25. Haftadayım. Yarın doktora gidicem evde yatıyorum. Sizin de rast gelsin inşallah. Sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu inşallah.

Maşallah çok güzel. Darısı başımıza inşallah. En son kaçtı rahim ağzı uzunluğunuz?
Allah razı olsun özel klinikteki doktorum 39,5 dedi detaylıda 58 dedi farklı doktor anlamadım ama karın ölçümü bunlar dinlenin bol boş ben başından beri progestan kullanıyorum günde akşamları 1 tane

Allah razı olsun özel klinikteki doktorum 39,5 dedi detaylıda 58 dedi farklı doktor anlamadım ama karın ölçümü bunlar dinlenin bol boş ben başından beri progestan kullanıyorum günde akşamları 1 tane
Ben de dinleniyorum bir de fitil kullanıyorum sizin gibi. Bir ay kadar bırakmıştım sadece değerlerim güzel diye ama böyle olunca tekrar başladım. İnşallah benim de güzel çıkar.

Evet vajinal ölçüldü. Ama perinatolojinin ultrasonu daha iyi olduğu için o karından ölçecek yarın muhtemelen.
Benim karın ölçümü oldu 8 yaşında bir oğlum var
Temmuz ayında düşük yapmıştım 13 haftalık
Tekrar gebeyim Rabbim nasip ederde 20 haftalık ama korkularım var inşallah sağ sağlim alırız canım kucaklarımıza bence progestana devam et sende ihmal etme

Allah bağışlasın. Benim de 10 yaşında bir oğlum var. Ben de bu hamileliğimde kanama yaşadım ve tedirgin bir hamilelik oldu. Fakat herşey güzel olacak diye düşünelim. Amin inşallah sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza? Bu bebeğinizin cinsiyeti nedir? Benim kısmet ise oğlum olacak tekrar.

Maşallah Sizinde yavrunuzu Allah bağışlasın .Bana kız dediler sağlıklı olsun gerisi önemli değil .Rabbim vakti zamanı gelince kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

Kaç haftalıksınız şu an Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Maşallah Sizinde yavrunuzu Allah bağışlasın .Bana kız dediler sağlıklı olsun gerisi önemli değil .Rabbim vakti zamanı gelince kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah bence de. Ben doktora gidiyorum hayırlı haberlerle dönerim inşallah.

Canım gittin mi doktora sonucun ne oldu
Merhaba canım ben hastanede yatıyorum. Ciğer geliştirici iğne oldum. Biraz sancım çıktı ve az açılmam var. Uzunluk 23 mm fakat hunileşme var. Önlem olarak yatırdılar tahliller oluyor bir de ilaç tedavisi canım. Dua edin bana lütfen. Sağlıkla zamanında gelsinler inşallah.

Rabbim yardımcın olsun kaç haftalıktın sen canım umarım yolunda gider herşey

Dua edicem sana inşallah sağ sağlim çıkarsın üzme kendini güvendesin en azından fark edildi inşallah hiç bir şey olmayacak Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…