Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Rahim agzi kanseriyim. Yardimmmm
- Konu Sahibi altop
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?I
Nsallahhh arkadasim insallah yenicemmÇok Çok Çok geçmiş olsun . Allahım acil şifalar versin.
Lütfen moralinizi yüksek tutun bu hastalığı yenıceksınız..
- 20 Ocak 2008
- 15.143
- 31.833
- 1.123
Ayyy aman allahim internetten okudum. Kanim cekildi resmen . Sicrama falan yapiyormus. Cok korktum cokkk. Heralde korkudan ölucem.
Yapilacak en buyuk hata bu surecte interneti karistirmak.Oncelikle bunu
Birakin.Devamli kontrol altinda olduktan sonra merak etmeyin.Cok cok. Gecmis olsun.
- 26 Şubat 2015
- 3.493
- 2.955
- 133
Kemoterapi goruyorum. Tumorum kuculsun diye. Sizce kuculmusmudur. Ogrenmeme cok az kaldi. Sikintidan patliycam. Duramiyorum yerim de.
Lütfen sakin olun ve bol bol dua edin. Eminim ki kuculmustur ama dua çok onemli
- 3 Nisan 2014
- 36.118
- 147.231
- 798
Ayyy aman allahim internetten okudum. Kanim cekildi resmen . Sicrama falan yapiyormus. Cok korktum cokkk. Heralde korkudan ölucem.
canım nete giripte birşeyler okuma.. sağlam adamı öldürür netteki bilgi kirliliği..
bakılmadı mı sıçrama yapmışmı diye .. ilk yapılması gereken şey bu zaten metastaz yapıp yapmadığı..
anladığım kadarıyla çok geç olmadan farketmişsiniz.. iyi düşünün iyi olsun..
- 24 Şubat 2013
- 6.842
- 9.890
- 448
Rabbim şifa versin moralini yuksek tut bendende sımir testi aldılar haftaya alıcam inşallah hayırlısıyla temiz çıkar bundan dört yıl önce benimde adetlerinde sorun vardı üçüncü evrede olduğumu söylemişti ilaç verdi kullandıktan sonra parca alındı patalojiye gitti temiz cıktı ve şimdi yine menepozluyken kanamam oldu bu evre dedikleri nasıl oluyo bılenle açıklayabilir misiniz sızın sorunlarınız neydi aydınlatırmısın meraktayım bende
Kanserde kacinci asama oldugunu gosteriyor.sizinkisi 3 evre degildir. Ameliyat kemo.gerektirir oyle olsaydi. Menepozluyken kan gelmesi ciddi bir durumu gosteriyor diye biliyorum. Sakin ihmal etmeyin.Rabbim şifa versin moralini yuksek tut bendende sımir testi aldılar haftaya alıcam inşallah hayırlısıyla temiz çıkar bundan dört yıl önce benimde adetlerinde sorun vardı üçüncü evrede olduğumu söylemişti ilaç verdi kullandıktan sonra parca alındı patalojiye gitti temiz cıktı ve şimdi yine menepozluyken kanamam oldu bu evre dedikleri nasıl oluyo bılenle açıklayabilir misiniz sızın sorunlarınız neydi aydınlatırmısın meraktayım bende
- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.206
- 548
Canim böyle şeyler düşünme sakın moral çok önemli unutma..birçok kişi bunu anlatıyor ve yıllarca da hayatlarına sorunsuz devam ediyorlar..doktoruna güven sağlıklı beslen pozitif olmaya çalış elinden geldiğincePsikolojim cok ama cok bozuk. Napicami hic bilmiyorum. 5 yasinda oglum var. Onu buyutememekten cok korkuyorum.
Bak gör Allah büyük sağlığına kavuşacaksın ve evladına upuzunnn bir ömrün olacak
Dualarım seninle..
Iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.Canim böyle şeyler düşünme sakın moral çok önemli unutma..birçok kişi bunu anlatıyor ve yıllarca da hayatlarına sorunsuz devam ediyorlar..doktoruna güven sağlıklı beslen pozitif olmaya çalış elinden geldiğince
Bak gör Allah büyük sağlığına kavuşacaksın ve evladına upuzunnn bir ömrün olacak
Dualarım seninle..