Saka msın sen yaaaa allh korusun bence cok kötü sacmalamışsn daha kzsın yani sürtündügün için geldigi besbelli kanaman sürekli ve hiç durmamış olsaydı ok ufak bi belirti sayılırdımerhaba cok caresizim gercekten sizden az da olsa bi yardım istiyorum,ilişkimden 4 saat sonra duşa girdim ve vajinamdan kan geldi az bişey internete bi kaç yazı okudum rahim kanseri belirtisidr diyor ilişkim sürtünme yolu ile oldu ve haylen kızım kızlıgımda bozulmuşda olabilirmi?
Kızlıgım bozulduysa ilişki anında niye Kanama olmadıSaka msın sen yaaaa allh korusun bence cok kötü sacmalamışsn daha kzsın yani sürtündügün için geldigi besbelli kanaman sürekli ve hiç durmamış olsaydı ok ufak bi belirti sayılırdı
Olabilir diolar 3 gün içerisndede olabilir die duymuştum ama bence bozulmamştr sürtünmeden dolayı kanama oldu sanıyorum girmedi eminsin dimiKızlıgım bozulduysa ilişki anında niye Kanama olmadıdaha sonradan da olabiliyor mu ?
Olmadı eminim ona ama baski oldu sadece hastalk olmasn die korkmaya başladm umarm hastalk cikmazOlabilir diolar 3 gün içerisndede olabilir die duymuştum ama bence bozulmamştr sürtünmeden dolayı kanama oldu sanıyorum girmedi eminsin dimi
Yok ya hasta olmadgını söylüyorum net yniOlmadı eminim ona ama baski oldu sadece hastalk olmasn die korkmaya başladm umarm hastalk cikmaz
Yok ya hasta olmadgını söylüyorum net yni
Yok artık daha neler ...merhaba cok caresizim gercekten sizden az da olsa bi yardım istiyorum,ilişkimden 4 saat sonra duşa girdim ve vajinamdan kan geldi az bişey internete bi kaç yazı okudum rahim kanseri belirtisidr diyor ilişkim sürtünme yolu ile oldu ve haylen kızım kızlıgımda bozulmuşda olabilirmi?