Rahim ağzı Kanserimiyim :( yardım

ssolmaz27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2016
5
2
27
merhaba cok caresizim gercekten sizden az da olsa bi yardım istiyorum,ilişkimden 4 saat sonra duşa girdim ve vajinamdan kan geldi az bişey internete bi kaç yazı okudum rahim kanseri belirtisidr diyor ilişkim sürtünme yolu ile oldu ve haylen kızım kızlıgımda bozulmuşda olabilirmi? :KK43:

merhaba cok caresizim gercekten sizden az da olsa bi yardım istiyorum,ilişkimden 4 saat sonra duşa girdim ve vajinamdan kan geldi az bişey internete bi kaç yazı okudum rahim kanseri belirtisidr diyor ilişkim sürtünme yolu ile oldu ve haylen kızım kızlıgımda bozulmuşda olabilirmi? :KK43:
Saka msın sen yaaaa allh korusun bence cok kötü sacmalamışsn daha kzsın yani sürtündügün için geldigi besbelli kanaman sürekli ve hiç durmamış olsaydı ok ufak bi belirti sayılırdı

Saka msın sen yaaaa allh korusun bence cok kötü sacmalamışsn daha kzsın yani sürtündügün için geldigi besbelli kanaman sürekli ve hiç durmamış olsaydı ok ufak bi belirti sayılırdı
Kızlıgım bozulduysa ilişki anında niye Kanama olmadı :KK43: daha sonradan da olabiliyor mu ?

Kızlıgım bozulduysa ilişki anında niye Kanama olmadı :KK43: daha sonradan da olabiliyor mu ?
Olabilir diolar 3 gün içerisndede olabilir die duymuştum ama bence bozulmamştr sürtünmeden dolayı kanama oldu sanıyorum girmedi eminsin dimi:KK48:

Korkma bence intihap yada mikrop kapmş olabilirsin aynısı bndede oldu fitil verdi 1 hafta snra geçti

Yok artık daha neler ...

Cok cok dusuk bi ihtimal.yani onsanin aklina gelebilecek en kotu durumu dusunuyorsunuz.kac yasindasiniz.regl olmus olabilirmisiniz.dr gidin ve bu durumu anlatin.anca icijiz oyle rahat eder.

Ayrica kizlik zarida oyle kolay kolay bozulmaz.icine bir cisim girip zorlama olmadiktan sonra.ama disaridanda cok yuksek bi basinc uygulandiysa olabilir.kazayla da bozulabiliyor sonuc itibariyle bisiklet kazasi yada sert bi darbe aldimi

EVLİ DEĞİLSEN VE KAN GELDYSE TABİ KIZLIK GİTMŞTR AMA EVLİYSE KAN GELMŞSE YA ZORLAMADN OLMŞ OLABİLİR AMA BNCE İNT.ARAŞTIRCAGINA DOKTORA GİT CANM

Rahim Kanserinin Belirtileri Nelerdir?
Rahim ve rahim ağzı kanserleri jinekolojik kanserler içerisinde birinci ve ikinci sırada gelmektedirler. Kadınlar açısından son derece önem taşıyan bu iki kanser türünde erken tanı çok büyük önem taşıyor. Rahim kanseri hangi belirtilerle kenrdini gösteyor? Bu belirtiler görüldüğünde nasıl hareket etmek gerekir? Ayrıntılı bilgiyi Bahçeci Sağlık Grubu Fulya Tüp Bebek Merkezi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Gürkan Arıkan anlatıyor.
Kadınlar Kulübü kadınları olarak sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye desteklerinizi bekliyoruz sevgili üyeler! Haydi bakalım Kadınlar Kulübü TV olarak sitemize ve sosyal mecralarımızı takipte kalın! :)

https://www.facebook.com/kadinlarkulubutv/
https://www.instagram.com/kadinlarkulubutv/
https://www.kadinlarkulubu.tv/

X