• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahim ağzı kanseri şüphesi ile biyopsi yapılacak????yardım....

Canan_Can

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
177
16
98
Bir başka yerde,eşimle olan problemlerimi yazmıştım,aldatma,şiddet,hakaret,küfür ve en son bana bulaştırdığı HPV virüsü yüzünden yaklandığım hastalık.Hastalığım cın1 evresinden bir anda cın 2-3 evresine geçmiş ve bu hafta içinde koloskopi eşliğinde biyopsi yapılacak.Sonuca göre tedavi başlayacak.Uzman arkadaşlarım,bu hastalık başından geçmiş arkadaşlarım varsa,önerilerini,fikirlerini,tedavi yöntemlerini paylaşırsanız çok sevinirim.ailemin yanındayım şu an...

geçmiş olsun.
ben bekarım. fakat bende de hpv var sanırım. henüz doktora gitmedim.
sizde nasıl başladı belirtileri? =( doktor nasıl muayene etti teşhis için?

geçmiş olsun.
ben bekarım. fakat bende de hpv var sanırım. henüz doktora gitmedim.
sizde nasıl başladı belirtileri? =( doktor nasıl muayene etti teşhis için?
spiral kontrolünde doktorum smir de yapalım istersen dedi,öyle çıktı hiçbir belirti vermedi,sen nASIL ANLADINKİ hpv virüsü olduğunu

spiral kontrolünde doktorum smir de yapalım istersen dedi,öyle çıktı hiçbir belirti vermedi,sen nASIL ANLADINKİ hpv virüsü olduğunu

siğil oluşuyormuş diye yazıyordu nette. ordan gördüm. :S hpv deride siğil gibi şeylere yol açarmış yazıyordu.
ama bilemedim. doktora gidip öğreneyim en iyisi. nette yanlış bilgi edinebilirim.
teşekkürler.

Bir başka yerde,eşimle olan problemlerimi yazmıştım,aldatma,şiddet,hakaret,küfür ve en son bana bulaştırdığı HPV virüsü yüzünden yaklandığım hastalık.Hastalığım cın1 evresinden bir anda cın 2-3 evresine geçmiş ve bu hafta içinde koloskopi eşliğinde biyopsi yapılacak.Sonuca göre tedavi başlayacak.Uzman arkadaşlarım,bu hastalık başından geçmiş arkadaşlarım varsa,önerilerini,fikirlerini,tedavi yöntemlerini paylaşırsanız çok sevinirim.ailemin yanındayım şu an...
canan ne yaptın kolposkopi yaptırdın mı sonucun ne çıktı ?

Back