Rahim ağzı kanseri olup hamile olan varmı

Baharmelisim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2015
17
14
3
40
Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz ay rahim ağzı kanseri başlangıcı olduğumu öğrendim bu ayda hamile olduğumu sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum konuyla ilgili bilgisi olan var mı

Kemal Milar
Sayfayı Beğendin · 4 saat ·

Karbonatla ilgili Yeni Haberler - Rahim Ağzı Kanseri - Boğaz Yolu Enfeksiyonu

Aynur Nuran Tezcan Hanım paylaştı: Kemal Bey selamlar rahim ağzı kanseri teşhisi konmuş olan bi yakınım geçen gün aradı test sonuçları temiz çıkmış çok sevindim sizin sayenizde çok teşekkürler
Beğenmekten Vazgeç · Yanıtla · 3 · 6 Mart, 19:37

TC Tülay Gezici Kocatepe Aynur hanım yalnızca karbonat mı kullanmış günde kaç kere ölçüsünü alabilirmiyim
Beğen · Yanıtla · 6 Mart, 23:26

Aynur Nuran Tezcan Günde üç bardak suya bir çay kaşığı ayrıca rahim içine şırıngayla karbonatlı su
Beğen · Yanıtla · 1 · 7 Mart, 18:04

arkadaşlar rahim ağzı virüslerinde ve sivillerinde suyla yada sirke (daha etkili) karbonatı sıksık üzerine sürün bir haftada kurtulursunuz.. sabah öyle akşam gün de üç sefer birer çay kaşığı karbonat koyduğunuz suyu için.bu suyu şırıngayla rahim içinede sıkın yıkayın.. karbonatın içindeki oksije ve ozon virüsleri öldürüyor... eyer daha fazla içerseniz daha çok fayda sağlarsınız hiç bir zararı yok.. dahafazla bilgiyi F.B kemal milar sayfasından öğrenebilirsiniz.. geçmiş olsun..

Back