Rahim ağzını ölçmedi mi doktor Benim 12. Haftada ölçtü gerek yok fakat konizasyondan ötürü rahim ağzında yumuşama oluyor dedi bunun için de progestan başladı Doğuma kadar kullanacaksın dediArkadaşlar ben 2017 Mayıs ayında leep oldum sonuç in situ hsil tekrar leep oldum toparlanıp tup bebek yaptım tuttu doktorm herşeyimi biliyordu gencsin dikiş gerek olmaya bilir dedi atmadi ve bebeğimi 17 haftalık erken doğum yaptım kaybettim malesef ve ve amaliyat sonra si simir temiz geliyor cok şükür ama hiç hpv baktirmadim
Ölçtü canım bişey yoktu eve geldim 1 hafta sonra aniden suyum geldi siz kaç haftalık oldunuzRahim ağzını ölçmedi mi doktor Benim 12. Haftada ölçtü gerek yok fakat konizasyondan ötürü rahim ağzında yumuşama oluyor dedi bunun için de progestan başladı Doğuma kadar kullanacaksın dedi
Hayırlı bir şekilde kucağına alırsın inşallah canım ama dikişi hatırlat doktoruna12 haftalık
İnşallah canım doktorum dikişin de sakıncaları olduğunu söyledi kesinlikle gerek yok dedi progestanı da sabah akşam kullanacaksın dediHayırlı bir şekilde kucağına alırsın inşallah canım ama dikişi hatırlat doktoruna
Canım sen neredesin bu arada normal yollami hamile kaldın yoksa tüp Bebek miİnşallah canım doktorum dikişin de sakıncaları olduğunu söyledi kesinlikle gerek yok dedi progestanı da sabah akşam kullanacaksın dedi
çok güzel rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahIğdır’da yaşıyoruz normal yolla oldu
Amin inşallah canım Allah razı olsun darısı tez zamanda sana olsun inşallahçok güzel rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım senin ve annenin oncelikle doktora gitmesi lazım benim kanser yapacak virüs vardı geçmeyen enfeksiyon aşiri derece ilişki esnasinda aci leke ve aşıri isteksizlik affınıza sığınarak eşim yanıma geldiğinde tecavüz ediyor gibi isteksizlik oluştu gittim kansere ramak vardı rahim ağzı bı kısmı alındıSlm kızlar hepinize ayrı ayrı geçmiş olsun acil şifalar dilerim rabbim tez vakitte hepinizin kucağını doldursun inşallahhh rahim ağzı kanserini nasıl fark ettiniz belirtiler neydi ben hem kendim hem annem için korkuyorum p menopozda fakat yıllar sonra 1 günlük 1 pedi batırcak kadar bi kanama olmuştu yazın o gün bugündür önemseyip gitmedi dr cuma nasipse gitcez ama içim içimi yiyor korkuyorum ya bişey çıkarsa diye benimde 2 aydır adetim 1 hafta önden ve az geliyor ayrıca bu ayki kanamamın renginde de farklılık var umarım beni aydınlatacak bilgileriniz vardır
Bugün dr gittik smear daha çıkmadı sonucu ama rahim duvarı 6,5mm çıktı eğer kanama olmasaydı parça istemezdim dedi bi baktıralım içimiz rahat etsin dedi annemin yanında çok detaylı soramadım dr ama böyle birşey varsa bu daha başlangıç evresimir çok korkuyorumCanım senin ve annenin oncelikle doktora gitmesi lazım benim kanser yapacak virüs vardı geçmeyen enfeksiyon aşiri derece ilişki esnasinda aci leke ve aşıri isteksizlik affınıza sığınarak eşim yanıma geldiğinde tecavüz ediyor gibi isteksizlik oluştu gittim kansere ramak vardı rahim ağzı bı kısmı alındı
Bugün dr gittik smear daha çıkmadı sonucu ama rahim duvarı 6,5mm çıktı eğer kanama olmasaydı parça istemezdim dedi bi baktıralım içimiz rahat etsin dedi annemin yanında çok detaylı soramadım dr ama böyle birşey varsa bu daha başlangıç evresimir çok korkuyorum
Amin inşallahEvet ihmale gelmez bakalım umarım sonuçlarda güzel çıkar Allahım tüm hastalarımıza şifalar verdin
Yeni doğum yapmışsın bunlar gayet normal şeyler canimBelirtiler tam olarak neydi acaba.ben 29 kasımda dogum yaptım.1 haftadır parlak kanama oldu sonra biraz arttı.smear sonucu cumartesi cıkacak.bi de sağ bacagım agrıyo.spinal anesteziden doluyı sanmıstım ama internete belirtileri arasında var .ve hala ilişkiye giremedim acıdan dolayı.muayenede rahim ve vajina kültürü de alındı onda sorun cıkmadı kendimi rahatlatmaya calısıyorum ama olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?