Bende de 16 vardi gecen sene eylulde konizasyon oldum carsinoma in situ bitde hsil cikti patolojide. 6 ay sonraki ilk smear temiz geldi gecen hafta ikinci smeari verdim bakalim ne olacak bende tup bebek tedavisi goruyorumSende hangi tip var ve ne aşamada şu an. 16 yada 18 değilse çok korkmaya gerek yokmuş tehlikeli olan 16 ve 18 ne yazık ki
Evet iyi bir merkez onemli umarim hayirlisi olur senin icin ama cok da fazla sureyi uzatma biran once basla ki zamanla yumurta sayi kalitesinde problem olmasin simir sonuclarimiz da insallah guzel cikar bence 1. Guzel ciktiysa 2. De cikar. Hpv vucuttan atilmamistir ama en azindan lezyon yoktur diye dusunuyorum ben. Cerrahi sinirlarim temizdi benim o yuzden cok tedirgin degilim en fazla bir daha konizasyon olurumbende yarın ikinci smear ı verecem inşallah iyi gelir ya sonuçlarımız aynı zamanlarda aynı şeyleri yaşamışız bende Eylül ve Ekim aylarında iki operasyon geçirdim in situ karsinom sonuç çıktı çok yıpratıcıbir süreçti ben eşimin tayini nedeniyle Doğuya geldim burda şart çok iyi değil tüp bebek için bende başlamak istiyorumSosman
Benim de cerrahi sınır temizdi ikinci konizasyon sonrasında ama her doktor farklı şeyler söylüyor tekrarlayabilir tekrarlamaz gibi şeyler insanı huzursuz ediyor en çok da daha anne olamadığım için yaşım 28 daha geç kalmam umarımEvet iyi bir merkez onemli umarim hayirlisi olur senin icin ama cok da fazla sureyi uzatma biran once basla ki zamanla yumurta sayi kalitesinde problem olmasin simir sonuclarimiz da insallah guzel cikar bence 1. Guzel ciktiysa 2. De cikar. Hpv vucuttan atilmamistir ama en azindan lezyon yoktur diye dusunuyorum ben. Cerrahi sinirlarim temizdi benim o yuzden cok tedirgin degilim en fazla bir daha konizasyon olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?