Onkoloji - Kanser ve Türevleri rahim ağzı kanseri aşısı hakkında bilgisi olan var mı?

sosyolog34

SabırsızlıklaBekliyorum<3
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2013
2.414
309
198
34
Rahim ağzı kanseri aşısı yapılıyormuş bi bilgisi olan var mı?bazı makaleler okudum.bazıları bu aşının yapılması gerektiğini söylüyor bazılardı da bu aşının bazı şirketlerin para kazanmak için çıkardığı hiç bir faydası olmadığını yazıyo.doktora danışan ya da bu aşıyı yaptıran varsa bana yardımcı olursa çok sevinirim.

Ben üc dört sene evvel bu asiyi yaptirim. Simdi hangi doktora gidersem gidiyim iyiki yaptirmissiniz diyorlar.

Para kazanmak icin bile cikarildiysa elbette bir faydasi vardir..yaptirmazsan ve ilerde allah korusun rahim agzi kanserine yakalanirsan neden yaptirmadim diyceksin..tabi hicbirseyin garantisi yok ama ne olur ne olmaz..

siz nerde yaptırdınız acaba?hastanede mi aile hekimliğinde mi?çünkü benim bi arkadaşımın tanıdığı varmış aile hekimliğinde yaptırmış.bi de ücretli olduğu söyleniyor siz ücretli mi yaptırdınız?

Cnm ben yurtdisinda yasiyorum ama ücretli.bende kendim.ödedim ama daha sonra sigortadan parami geri aldim. Benimkini kadin doktoru yapti kolumdan.

yaptırdıysanız ,ücreti ne kadar?

henüz yaptırmadım ama arştırdığım zaman 3 aşı yapılıyormuş toplam 700-800 civarında bi rakam çıkıyormuş.tabi ne kadar doğru bilmiyorum.ya da özel hastanede fln yapılıyorsa belki fiyat değişikliği de oluyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…