- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
- Konu Sahibi penceremden
Oğlumun ilaçlarını yazdırmak için aile hekimimize gittim.İlaçları yazdı sonra sen spiral taktırmışsın kontrol ettirdin mi dedi
Burada gözüküyormu dedim.Yıllar önce başka bir ilde olmuştu.Haftaya gel hem kontrol edelim hem smear testi için bakalım hem de rahim ağzı taraması yapalım dedi.Bunları kim yapacak dedim.Ben dedi.Başka kimse yokmu dedim.Hemşire ve ben varız dedi.İstesen smear ı hemşire yapar ama diğerlerine ben bakacağım dedi
Dışarıda yaptırayım dedim.Rahim ağzı için olan sağlık bakanlığının projesi 6 aydır var dışarıda her yerde olmaz dedi.Olan yerlerde de kısmen var 3000 TL den aşağı değildir dedi.
Kızlar doktorumuz bayan ama ben çekiniyorum sürekli görüştüğümüz için utanıyorum
çekingen bir yapım var siz olsanız yaptırırmıydınız?

Burada gözüküyormu dedim.Yıllar önce başka bir ilde olmuştu.Haftaya gel hem kontrol edelim hem smear testi için bakalım hem de rahim ağzı taraması yapalım dedi.Bunları kim yapacak dedim.Ben dedi.Başka kimse yokmu dedim.Hemşire ve ben varız dedi.İstesen smear ı hemşire yapar ama diğerlerine ben bakacağım dedi

Kızlar doktorumuz bayan ama ben çekiniyorum sürekli görüştüğümüz için utanıyorum