- 7 Şubat 2022
- 25
- 6
- 1
- 30
- Konu Sahibi Miracminamiran
Kizlar mrb rahim ağzı yarası takıldıktan sonra ertesi gün çalışma hayatima dönebilir miyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yogun akıntı ilişkide kanamaKonuyla ilgili bir bilgim yok maalesef. Ama merak ettim yaranız olduğu için ne gibi belirtiler yaşadınız bende doktora gidicem sorduğum bir kaç kişi belirtilerin yaradan kaynaklanabileceğini söyledi
Aynı belirtiler var bende de, teşekkürler cevabınız içinYogun akıntı ilişkide kanama
Merhaba akıntınızın rengi nasıldı koku var miydi ?Yogun akıntı ilişkide kanama
Merhaba peki sizde nasıl bir akıntı var rengi kokusu ?Aynı belirtiler var bende de, teşekkürler cevabınız için
Koku yok, kokusuz yani rahatsız bir koku değil normal akıntı gibi sadece miktar olarak bazen bir anda çok fazla geliyo adet olmuş gibi. Zaten internette de rahim yarası belirtilere bakınca kokusuz artan akıntı diyor ama bakalım ne çıkacak bilmiyorum stres yaptım bende adetim geçsin gidicem bakalımMerhaba peki sizde nasıl bir akıntı var rengi kokusu ?
Peki rengi nasıl ? Bende geçirdim rahim ağzı yarası ve enfeksiyonu hala bende var mi merak ettiğim için soruyorum kusura bakma canım .Koku yok, kokusuz yani rahatsız bir koku değil normal akıntı gibi sadece miktar olarak bazen bir anda çok fazla geliyo adet olmuş gibi. Zaten internette de rahim yarası belirtilere bakınca kokusuz artan akıntı diyor ama bakalım ne çıkacak bilmiyorum stres yaptım bende adetim geçsin gidicem bakalım
Estağfurullah, Beyazımsı krem gibi, ama bende yara var mı yok mu emin değilim işte doktora gitmedim henüz. Siz de de ilişki sonrası lekelenme tarzında kanama oluyor muydu peki ?Peki rengi nasıl ? Bende geçirdim rahim ağzı yarası ve enfeksiyonu hala bende var mi merak ettiğim için soruyorum kusura bakma canım .
Aynı akıntı bende de var iste beyaz kokusuz krem gibiEstağfurullah, Beyazımsı krem gibi, ama bende yara var mı yok mu emin değilim işte doktora gitmedim henüz. Siz de de ilişki sonrası lekelenme tarzında kanama oluyor muydu peki ?
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, stres yapmayın :) belki de hiç bişey çıkmaz en kısa zaman da da hamile kalırsınız inşallahAynı akıntı bende de var iste beyaz kokusuz krem gibiBende hic kanama olmadı ama doktorların hepsi yara dedi kac doktor gezdim yara dediler ama yakılmasına dondurulmasına gerek yok dediler henüz daha çocuğum yok .
Hatta bir doktor enfeksiyon kaynaklıysa eger tedavi olursan ilac kullanırsan o bakteriye karşı yaran da geçer dedi bende baktım smear verdim bende su bakterisi çıktı ilacımı kullandım geçti akıntım da geçti ama tekrar başladı yine gidicem hastaneye artık çok yoruldum çocuk düşünüyorum cok çaresiz hissediyorum kendimi
Yara var ise ya dondurma ya yakma gerekecek çocuk olmaz ise ve dondurma yakma da da kimi kadında rahim ağzında yapışma oluyormus ne düşüneceğimi şaşırdım bende
İnsallah canım çok sağol insallah hamile kalırımHakkınızda hayırlısı olsun inşallah, stres yapmayın :) belki de hiç bişey çıkmaz en kısa zaman da da hamile kalırsınız inşallah![]()
İnşallahİnsallah canım çok sağol insallah hamile kalırımseninde insallah hiç bir problemin çıkmaz
Gittiniz mi doktoraKoku yok, kokusuz yani rahatsız bir koku değil normal akıntı gibi sadece miktar olarak bazen bir anda çok fazla geliyo adet olmuş gibi. Zaten internette de rahim yarası belirtilere bakınca kokusuz artan akıntı diyor ama bakalım ne çıkacak bilmiyorum stres yaptım bende adetim geçsin gidicem bakalım
Bu hafta içi gidicem randevu aldım :)Gittiniz mi doktora
Bende bu hafta içinde randevu aldm bakalm hayırlısıBu hafta içi gidicem randevu aldım :)
Hayırlısı olsun ikimiz içinde inşallahBende bu hafta içinde randevu aldm bakalm hayırlısı
İnşallahHayırlısı olsun ikimiz içinde inşallah