• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim Ağızı Yara Yaktırma... Yardımcı Olun Lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayran
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayran

CcC Ülkücüler CcC
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2012
2.734
904
198
34
Kızlar Rahmimde Yara Vardı Yaktırdım 1 haftadan beri Kanamam Var Geçmedi :( Yara yaktıran arkadaşlar Yardımcı olursa Çok Sevinirim Kaç Gün Sürdü Ne kadar Kanaması oldu.?

Arkadaşlar Önemli bi Not Geçicem Okuyan herkesin aklında bulunsun Benim babamın Dayısının oğlu Profesör doktor Eşide fertijin de tüp bebekUzmanı...! Yaramın Yakıldığını Söylemiştim ama Çekindiğim için Yakın akrabımın kapısına gitmedim cahillik ettim... Bugün Yengemi aradım ve yaramın olduğunu Pco hastası olduğumu söyledim cyclo prognova verdiğini 21 gün kullandığımı belirttim ve smear testinde küçük bi yara çıktı diye benim yaramı yaktığınıda anlattım ve yaram bildiğin adet kanamasından fazlaydı... Kendi Doktorumu aradım özel olmasına rağmen benimle ilgilenmedi olur olur dedi yüzüme kapadı telefonu Yengemi aradım bana doğum yapmamış kişilerdeki yaraların yakılmayacağı yara yakılmasının sakıncalı olduğunu söyledi İlaç verdimi diye Sordu ki Doktorum yaramı yaktıktan sonra hiç bi ilaç vermedi.... Pco nun da kanaya biliceğini söyledi yumurtayada zarar verebiliceğini söyledi Vs...vs... Çok üzüldüm..
Sakın Siz bu hatayı yapmayın... :(

Back