• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahim acilmasi icin öneriler istiyorum lütfen

slm kizlar evet dogum yaptim. günüm 9gun gectikten sonra suni sanci icin hastanedeydim. hersey normaldi nst den sonra sanci icin hapa baslicakdik. doktorlar birden basima toplandi o gidio o geliyo . herkez panik icinde. ben yatiyorum yatakda noluyo dedim. bebek uyuyo kalkmiyoda ona bakiyoruz nst de dediler.
beni saga ceviriyolar sola ceviriyolar bende uyuyoda uyansin diye yapiyolar saniyodum.
kalp atislrinda sorun olmaya basladi. ultrasona gectiler bakdilar acil sezeryana almaliyiz dediler. 3dakika icinde hersey yapildi. kendimi ameliyat masasinda buldum. spinal vuruldu yavas yavas uyusmalari hissettim bacaklarimda. sonra aglamayi bile bilmeyen cadi kizim dogdu. herkezde nasil etki ediyor bilmiyorum gozunuzude korkutmayim kizlar ama ALLAH O UYUSMA GECTIKTEN SONRAki ILK YATAKDAN KALKISI DÜSMANIMIN DÜSMANINA VERMESIN: O ACIyi hayatim boyunca unutmayacam. hala agrilarim cok yatamiyorum yuuruyemiyorum. kizim 5gunluk bugun cikdik hastaneden. evimizdeyiz. herseyin hayirlisi . normal icin gittim sezeryan oldu. herkeze hayirli dogumlar :16:

bi solukta okudum bütün sayfaları:1:
çok şükür doğurmuşsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı bi insan olsun inş. cadı kızın:16:
bizlerede ne erken nede çok geç değilde zamanında doğurmayı nasip et yarabbim

benim bi arkadasim vardi mayista dogum yapti o da esinden uzaktaydi dolayisiyla iliski gerçeklesmiyordu kayinvalidesi telefonda zeytinyagi kullanmasini önermis rahim açilmasina çok yardimci oldugunu söyledi bana
Merhaba nasıl kullanılması gerekiyormuş? Bende aynı dertten muzdaripim((( 42 hafta ve hiç açılma yok(

Bende açılma için Medine hurması duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama peygamber efendimizin zamanında kadınlar doğum sancısı geldiğinde kendini hurma ağacı altına atarmis.

Sen yuruyuslerine devam canim kendini yormadan inan cok faydasi oluyor sadece 5 saat sanci cektim kizimda okadar kolay dogurdumkii darisi butun hamislere olsun ins ;)

Mrb arkadaslar araniza yeni katildim ..hamileligimin 42. Haftasina giriyorum ama rahim agzim kapaliymis ne bi acilma nede bi sanci var bugun doktordaydim hersey yolunda ama sanci ve acilma sifir hic yok sali gunu suni sanci vercez dedi ne yapmaliyim acilma olmasi icin lutfen yardim edin bi yol soyleyin cok kotu durumdayim

Epey bir zaman gecmis ama kizlar 1cm acilmayla benliyirum 3 gundur dancilarim seyrek bi tik ilerleme yok doktorum dogumun yakim oldugunu fakat haftamin 39 oldugu icin kucuk oldugunu soyluyor ne yapsam ne etsem bilemedimm basindan boyle birsey gecen varmi o_Oo_O

Back