selam arkadaslar, bugun 40+1 olduk. sancim yok rahmim kapaliymis.
doktora gittim nst felan guzel cikdi. günün 1gün gecmis 10gün gecikince suni sanci veriyoruz dedi
(bebekde bi problem cikarsa daha erken veriolarmis)
tecrubeli arkadaslardan oneriler bekliyorum lutfen, rahmim acilmasi icin ve sancim gelmesi icin neler yapabilirim.
yürüyüs yapiyorum merdiven inip cikiyorum bi faydasi olmuyor.
kizlar doktordan geldim, hala tik yok. 3cm de kalmis acilma. suni sanci ver artik dogurmak istiyorum dedim,
persembe gunune kadar vermem dedi. inat ettim oda inat etti :)
eve postaladi tipis tipis cikdim geldim üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüffff.
bu gidisle sancinin gelecegi yok nasil olsa suni sanciya kalacam bugun verseydi neguzel dogururdum.ta persembeye kadar beklicem simdi of ya
Sensen ne yaptın doğurdun mu?Bizede haber ver....
Evet beklemedeyizevet katılııyorum sana doğurdunmu nefretti seninde az kalmış canım allahım yardımcımız olsun varmı bir sıkıntın?
Evet beklemedeyizSorduğun için çok sağol.Valla tek sıkıntım gelmemesi:))Midemde oturuyor paşam.Buı gidişle bende doğuramıyorum diye başlık açıcam.
Bu arada sensen muhtemelen doğum yaptıŞimdiden Allah analı babalı büyütsün
hurma yemeyi denedinmi ? 7-8 tane ye bakalım hatta yiyebilirsen daha fazla ye bi dene bakalım maşallah senin miniğinin çıkası yok anne karnı hoşuna gitmiş olmalı
slm kizlar evet dogum yaptim. günüm 9gun gectikten sonra suni sanci icin hastanedeydim. hersey normaldi nst den sonra sanci icin hapa baslicakdik. doktorlar birden basima toplandi o gidio o geliyo . herkez panik icinde. ben yatiyorum yatakda noluyo dedim. bebek uyuyo kalkmiyoda ona bakiyoruz nst de dediler.
beni saga ceviriyolar sola ceviriyolar bende uyuyoda uyansin diye yapiyolar saniyodum.
kalp atislrinda sorun olmaya basladi. ultrasona gectiler bakdilar acil sezeryana almaliyiz dediler. 3dakika icinde hersey yapildi. kendimi ameliyat masasinda buldum. spinal vuruldu yavas yavas uyusmalari hissettim bacaklarimda. sonra aglamayi bile bilmeyen cadi kizim dogdu. herkezde nasil etki ediyor bilmiyorum gozunuzude korkutmayim kizlar ama ALLAH O UYUSMA GECTIKTEN SONRAki ILK YATAKDAN KALKISI DÜSMANIMIN DÜSMANINA VERMESIN: O ACIyi hayatim boyunca unutmayacam. hala agrilarim cok yatamiyorum yuuruyemiyorum. kizim 5gunluk bugun cikdik hastaneden. evimizdeyiz. herseyin hayirlisi . normal icin gittim sezeryan oldu. herkeze hayirli dogumlar
slm kizlar evet dogum yaptim. günüm 9gun gectikten sonra suni sanci icin hastanedeydim. hersey normaldi nst den sonra sanci icin hapa baslicakdik. doktorlar birden basima toplandi o gidio o geliyo . herkez panik icinde. ben yatiyorum yatakda noluyo dedim. bebek uyuyo kalkmiyoda ona bakiyoruz nst de dediler.
beni saga ceviriyolar sola ceviriyolar bende uyuyoda uyansin diye yapiyolar saniyodum.
kalp atislrinda sorun olmaya basladi. ultrasona gectiler bakdilar acil sezeryana almaliyiz dediler. 3dakika icinde hersey yapildi. kendimi ameliyat masasinda buldum. spinal vuruldu yavas yavas uyusmalari hissettim bacaklarimda. sonra aglamayi bile bilmeyen cadi kizim dogdu. herkezde nasil etki ediyor bilmiyorum gozunuzude korkutmayim kizlar ama ALLAH O UYUSMA GECTIKTEN SONRAki ILK YATAKDAN KALKISI DÜSMANIMIN DÜSMANINA VERMESIN: O ACIyi hayatim boyunca unutmayacam. hala agrilarim cok yatamiyorum yuuruyemiyorum. kizim 5gunluk bugun cikdik hastaneden. evimizdeyiz. herseyin hayirlisi . normal icin gittim sezeryan oldu. herkeze hayirli dogumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?