rahim acilmasi icin öneriler istiyorum lütfen

hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inş inat etmez artık kuzunuz kavuşursunuz sağlıcakla

bücürük inatçı çıktı halen aynı tek vücutmusunuz

ileri yazıları okumadan cvp veriimm bir doktordan dınledim eger dogum zamanı gelmesine ragmen bir turlu gercekleşmiyorsa ..cinsel ilişki öneriyormus doktorlar..

kizlar doktordan geldim, hala tik yok. 3cm de kalmis acilma. suni sanci ver artik dogurmak istiyorum dedim,
persembe gunune kadar vermem dedi. inat ettim oda inat etti :)
eve postaladi tipis tipis cikdim geldim üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüffff.
bu gidisle sancinin gelecegi yok nasil olsa suni sanciya kalacam bugun verseydi neguzel dogururdum.ta persembeye kadar beklicem simdi of ya

Hey Allah...Ne inatçı kızmış:)))Neyse hayırlı gelsin canım.Kırk haftanın yanında Üç günün lafı mı olur öyle düşün.Belkide perşembeye kadar geliverir.

canım gelmiyor açılmıyor diye de stres yapma. stres yaptıkça da olmaz bence. akışına bırak. nasılsa çocuk çıkacak bi şekilde oradan 40 hafta bekledin üç beş gün de geçer bi şekilde. hurma doğuma yardımcıymış diye duydum ben de.

benim bi arkadasim vardi mayista dogum yapti o da esinden uzaktaydi dolayisiyla iliski gerçeklesmiyordu kayinvalidesi telefonda zeytinyagi kullanmasini önermis rahim açilmasina çok yardimci oldugunu söyledi bana

canım doktorunun önerisi olmadan bişey yapma yaa Allah korusun bi zararı olur bişe olur dikkat et kendine
doğum yaptığında buraya yazarsın dimii ayrıntılarıı

evet katılııyorum sana doğurdunmu nefretti seninde az kalmış canım allahım yardımcımız olsun varmı bir sıkıntın?
Evet beklemedeyizSorduğun için çok sağol.Valla tek sıkıntım gelmemesi:))Midemde oturuyor paşam.Buı gidişle bende doğuramıyorum diye başlık açıcam.
Bu arada sensen muhtemelen doğum yaptıŞimdiden Allah analı babalı büyütsün

selam :) eğer doğuramıyorum diye bir başlık açarsan bir numaralı takipçin ben olurum heralde 41 haftalık oldu hala ne bi açılma var nede şiddetli sancılar yarın kontrole gideceğim eğer hala bişey yoksa ertesi gün büyük ihtimalle sezaryen yapacaklar

slm kizlar evet dogum yaptim. günüm 9gun gectikten sonra suni sanci icin hastanedeydim. hersey normaldi nst den sonra sanci icin hapa baslicakdik. doktorlar birden basima toplandi o gidio o geliyo . herkez panik icinde. ben yatiyorum yatakda noluyo dedim. bebek uyuyo kalkmiyoda ona bakiyoruz nst de dediler.
beni saga ceviriyolar sola ceviriyolar bende uyuyoda uyansin diye yapiyolar saniyodum.
kalp atislrinda sorun olmaya basladi. ultrasona gectiler bakdilar acil sezeryana almaliyiz dediler. 3dakika icinde hersey yapildi. kendimi ameliyat masasinda buldum. spinal vuruldu yavas yavas uyusmalari hissettim bacaklarimda. sonra aglamayi bile bilmeyen cadi kizim dogdu. herkezde nasil etki ediyor bilmiyorum gozunuzude korkutmayim kizlar ama ALLAH O UYUSMA GECTIKTEN SONRAki ILK YATAKDAN KALKISI DÜSMANIMIN DÜSMANINA VERMESIN: O ACIyi hayatim boyunca unutmayacam. hala agrilarim cok yatamiyorum yuuruyemiyorum. kizim 5gunluk bugun cikdik hastaneden. evimizdeyiz. herseyin hayirlisi . normal icin gittim sezeryan oldu. herkeze hayirli dogumlar

bende seni cok merak ediyordum..ben senin sezeryan olacagini tahmin ettim cunku miyadini gectin..genelde sezeran oluyor insanlar o zaman..uyusma gectikten sonraki acidan bahsetmissin sezeryan yerin o kadar cokmu aciyordu canim yaa..ben en cok sezeryandan korkuyorum zaten..normal dogum hayirlisiyla nasip etsin Allahima bana
kizini görünce neler hissettin hepsini uygun oldugun zaman yaz mutlaka yaaa..cok merak ediyorum :):):)
kizinada sanada sevgiler,,nazar degmesin..kurtuldun ne guzel..kuzuna sarip sarip öp :):) Allah bizlerede nasip etsin insallah :):)

Gözünüz aydın ben de sezaryan sonrası çok zorlanmıştım...Yardımsız kalkıp yürüyemiyordum...

bende çok merak ediyordum seni allahım hayırlı uzun ömür versin bebeğine eveet bende merak ediyorum neler hissettiğini hayırlısıyla bizlerde doğum yaparız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…