Gelinbaşı ve Gelin Tacı rahibe duvak mı normal mi?Kullanan veya kullancak arkadaşlar yardım!

kuurabiye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2010
67
20
48
nisan da evleniyorum ve gelinlik bakmaya başladım hatta beğendim ve o gelinliğin üzerine bu rahibe duvak tarzı denilen kenarları komple tül ve işlemeli duvak çok yakıştı ve karar verdim fakat eve geldim ve aklıma bi şey takıldı e bu duvak tek kat :26: kapıdan çıkarken falan nasıl örtücem yüzümü kuförler onu iki kata ayarlayabiliyorlarmıki. nasıl olcak bilemedim , bilenler varmı? nasıl ocak ? vaz mı geçsem

biz de kırmızı örtü yok canım yani adetimiz değil ben de pek istemiyorum zaten kırmızı örtü. bugün gelinlikçime de gittim konuştuk bi tane daha duvak vercek düz tülden onu üstten attırcam sonra çıkarcam. kendi duvağımla kalcam tekrar .

ben de senin gibi çok merak ederdim bu konuyu. benim de rahibe duvak oldu.arka kısmını yani aşağıya uzanan kısmını öne getirip yüzüme kapattık kötü de olmadı. fakat benim kuaförüm çok güzel yapmadı o yüzden düzgün yapamıcaksa iki kat alttan duvağı tavsiye ederim

örnek olsun canım. yüzüm kapanmasın die biraz arkadan yaptı,şu arkadaki büzmeyi de duvak uzun olduğu için yaptık

örnek için teşekkürederim arkadaşıımm bu fransız güpürü çok hoş duruyo da onu güzel yerleştircek kuaförü bulmak lazım. bakalım benim nasıl bi şey olcak

rahibe duvağı iki kat yapılmazmı katlanarak takılsın üsttekide yüze örtülür boyuda ona göre hesaplanırduvağın arkadaşım öyle yapmıştı çok güzel oluyo ayrı düz bi duvağa gerek yokki

canım rahibe duvağı kulllancaksan ayrı bir tanede duz duvak takman gerekiyo benim duvağımda rahibe duvağıydı ben yüzümü örtemedim gelinlikçimde bi şey demedi hiç te aklımıza gelmedi nasıl örtücem diye düğün günü kuaförde taktık duvağı eee yüzüm örtülmüyo başka duvak almak içinde çok geçti ben yüzümü örtemedim hiçte aklıma gelmedi ama rahibe duvağı çok güzel oluyor sonradanda o duvağı değerlendire bilirsin ayrı bi hava katıyo kenarındaki güpürleri

eklediğim resimdeki gibi istiyorum ben yüzüme örtmem böyle taktırırsam çok güzel duruyor sadece nikah olacak sorun yaşamam herhalde düğünümdede kısa düz bi duvak takarım ozaman örterim yüzümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…