- Konu Sahibi wbluebluew
hepinize desteğiniz için teşekkür ederim benim arkadaşım gitti inşallah başka askerleriiz şehit düşmez ve bu fırsat onlara verilmez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ve sende gittin tıpkı levent gibi yolda bıraktın bizi hakanım canım arkadşım hadi kalk uyan gülüşün gözümün önünden gitmiyor bakışın neden be kardeşim hadi kalk da dalga geç yine hayatla
sen olmadan çıkar mı sahilin keyfi akşamları mavi köşe çekilir mi sen olmadan nasıl giderim bir daha oraya
hadi kalk bak söz nikah şahidim sen olacaksın düğünüm de daha karşılıklı oynayacaktık hani sen damada alma bunu iş bilmez bu sadece gezer diyecektin vazgeçirecektin
seni en son 2 sene önce gördüm niye gelmedim ki sen giderken niye
giderken şehitlik ne güzel bir onur demişsin herkese içine mi doğdu be kardeşim yüreğine mi doğdun
akşam haberleri izlemedim 6 şehit var dedi babam biri bursadan nerden bilirdim biride senmişsin tesadüfen görmesem resmini belkide hiç bilmeyecektim senin bizi terkettiğini sen kızardın hep dağıldık diye bu kadar dağılmışız işte hakan seni yolcu etmeye bile gelemeyecek kadar dağılmışız
cansız bedenin bile gülüyormuş öyle dediler çok mu mutlumusun orda sen peygamber efendimizie komşu gittin be kardeşim
içimden öyle şeyler söylemek geliyorda susuyorum işte
daha fazla konuşmaya ne gerek var ne değişir zaten
turkbayragiturkbayragişehit er HAKAN YUTKUN turkbayragiturkbayragi
RAHAT UYU KARDEŞİMMMMM
sadece içimden gelenleri yazdım daha çok şey döylüyorda yüreğim dile getiremiyor işte