• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahat uyu kardeşim

wbluebluew

aşkısıyla çok mutlu
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2010
3.353
21
358
Bursa
ve sende gittin tıpkı levent gibi yolda bıraktın bizi hakanım canım arkadşım hadi kalk uyan gülüşün gözümün önünden gitmiyor bakışın neden be kardeşim hadi kalk da dalga geç yine hayatla

sen olmadan çıkar mı sahilin keyfi akşamları mavi köşe çekilir mi sen olmadan nasıl giderim bir daha oraya
hadi kalk bak söz nikah şahidim sen olacaksın düğünüm de daha karşılıklı oynayacaktık hani sen damada alma bunu iş bilmez bu sadece gezer diyecektin vazgeçirecektin
seni en son 2 sene önce gördüm niye gelmedim ki sen giderken niye

giderken şehitlik ne güzel bir onur demişsin herkese içine mi doğdu be kardeşim yüreğine mi doğdun

akşam haberleri izlemedim 6 şehit var dedi babam biri bursadan nerden bilirdim biride senmişsin tesadüfen görmesem resmini belkide hiç bilmeyecektim senin bizi terkettiğini sen kızardın hep dağıldık diye bu kadar dağılmışız işte hakan seni yolcu etmeye bile gelemeyecek kadar dağılmışız

cansız bedenin bile gülüyormuş öyle dediler çok mu mutlumusun orda sen peygamber efendimizie komşu gittin be kardeşim
içimden öyle şeyler söylemek geliyorda susuyorum işte
daha fazla konuşmaya ne gerek var ne değişir zaten

turkbayragiturkbayragişehit er HAKAN YUTKUN turkbayragiturkbayragi

RAHAT UYU KARDEŞİMMMMM

sadece içimden gelenleri yazdım daha çok şey döylüyorda yüreğim dile getiremiyor işte

Eklentiler

• $41781_130512283651918_2111_n[1].jpg
    $41781_130512283651918_2111_n[1].jpg
    7,4 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleme:
başımız sağolsun.çok üzüldüm gün geçmiyorki şehit haberi duymadan.VATAN SAĞOLSUN.allah ailesine sabır versin.söyleyecek çok şey var ama söyleyemiyorum,boğazımda koca bi düğüm oldu.

canım başınız sağolsun ya okurken gözyaşlarıma hakim olamadım tüylerim diken diken oldu allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

şehitler ölmez turkbayragi
vatan bölünmezturkbayragi

sağol tatlıkıs bende giriyorum okuyorum sürekli bütün arkadaşlarım resimlerini yayınlıyor ve ben hala bu bir yalan o gelecek diyorum

Of offf...Ne diyebilirim ki,Allah sizlere sabır versin.O ve arkadaşları,makamların en güzeliyle şereflendiler...

Kelimeler boğazımızda takılıyor,
çok şey var söyleyecek ama anlamsız kalıyor,
Allahtan rahmet diliyorum bütün şehitlerimize,
ve ailesine,sevenlerine ve Türk Milletine sabırlar ve güç diliyorum...

ne kadar acı
ne kadar uzucu
bır o kadarda gurur verıcı
ıcının yangınını tahmın edebılıyorum
rabbım sefaatcı yolladı sıze bır tane
basınız sagolsun.....
sehıtler olmezzzzzzzz

Back