• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selülit Radyoterapi ve Elektroterapi ile Selülitlere Son

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri

mac

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2007
51
0
286
Bursa
bir estetik merkezinde thermage adlı bir cihazla radyoterapi tedavisine başladım 2 seanstır giriyorum internetten araştırdığım kadarıyla çok iddialı bir cihaz ama ben daha bi değişiklik farkedemedim 3.seanstan sonra farkediliyormuş bacaklarda. bunun yanında elektroterapiye de başladım bugün aynı merkezde. bacaklarıma ve karnıma pedler bağlıyorlar. hafif elektrik akımlarıyla yağları parçalamayı hedefleyen bi tedavi. ikisine de 6 seans girmeyi planlıyorum değişikliklerden haberdar ederim sizleri internetten tedavi öncesi sonrası resimleri inceleyebilirsiniz inşallah gerçekten o resimlerdeki gibi bi fark elde ederim. bu arada daha önce bu tedavileri yaptırmış olanlar varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim boşa gitmesin param.

İşallah istediğin sonucu alırsın güzelim.Yanlız bizim müdüre hanımda pasif parafinle epey incelmişti.Sonra aynı eski durumuna geldi.Pasif parafinde yağları parçallıyor diye duymuştum.Sonuçları bizimle paylaş ..Şimdiden sana selulitsiz güzel günler diliyorum canım.

çok teşekkür ederim hayrünisacığım inşallah kurtulurum şu selülitlerden. radyofrekansın seansı 150 elektroterapinin 40 ikisinden de 6şar seans giricem artık geçmesi lazım saatlerce mıncıklanıo selülitler taş olsalar çatlamaları gerek.

ben 10 seans girdim 3 nokta halinde selülitim vardı gitmedi bacaklarım zaten sert kesin 2 beden incelirsin dediler hiç bişey olmadı orda tanıştığım kişilerde faydasını görmedi bilginize arkadaşlar.
bol bol yürüyüş
bol bol su
bunlarsız olmaz bu iş
kolay gelsin hepimize :)

arkadasım öncelikle selamlar radyoterapi ışın tedavisi anlamına gelir yani radyasyon tedavisidir diğer adıyla ve kanser hastaları için uygulanan bi yöntemdir nerden biliyorsun dersen ben radyoterapistim konu başlığın ilgimi çekti radyasyon tehlikelidir ve bilmeden yapılmasına şaşırdım iyi arştırdın mı?

voice, arkadaşın demek istediği radyofrekans terapisi, radyoterapi değil. Herhalde yanlışlık olmuş :)

çok teşekkür ederim hayrünisacığım inşallah kurtulurum şu selülitlerden. radyofrekansın seansı 150 elektroterapinin 40 ikisinden de 6şar seans giricem artık geçmesi lazım saatlerce mıncıklanıo selülitler taş olsalar çatlamaları gerek.

merhaba mac noldu sonuçlar nasıl gittimi selülitlerin bende yarın başlıcam radyofrekans tedavisine:))

2 farklı guzellık merkezinde yaklasık 3 milyar döktüm bu radyoterapi lpg elektotrapi bilmem ne... arkadaslar kendimi hic bu derece salak hıssetmedım zerre degisme olmadı vucudumda.. arkadslarım bile şok oldu en azından biraz pürüzsüzleşirsin diyolardı ki ben zaten 170 boyunda ve 53 kgluyum.. fakat selulıt var işte.. yok yani sakın gitmeyin.. olmuyor gecmiyor ve acıtıyor..:1no2:

Back
X