Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar, Röntgen çekim odasında röntgen cihazı sadece çekim esnasında mı çalışır? Çekim bittikten sonra kapanıyor mu? Yoksa sürekli çalışır halde mi? Çekim odasında bulunurken radyasyona maruz kalıyor uyuz? Radyoloji çalışanı varsa sorularıma yardımcı olabilir mi?
Merhabalar, Röntgen çekim odasında röntgen cihazı sadece çekim esnasında mı çalışır? Çekim bittikten sonra kapanıyor mu? Yoksa sürekli çalışır halde mi? Çekim odasında bulunurken radyasyona maruz kalıyor uyuz? Radyoloji çalışanı varsa sorularıma yardımcı olabilir mi?
Neden çekim odasında bulunuyorsunuz? Radyoloji çalışanı değilim ama hamilelerin girmesi yasaksa ortamda yayılmış bir radyasyon miktarı oluyor demektir.
Neden çekim odasında bulunuyorsunuz? Radyoloji çalışanı değilim ama hamilelerin girmesi yasaksa ortamda yayılmış bir radyasyon miktarı oluyor demektir.
Hayır değilim ama o dönem hamileydim ve bulunmam gerekiyordu. Radyoloji çalışanları konunun uzmanı olduğu için onların yorum yapması daha sağlıklı olur.
Hayır değilim ama o dönem hamileydim ve bulunmam gerekiyordu. Radyoloji çalışanları konunun uzmanı olduğu için onların yorum yapması daha sağlıklı olur.
Eskiden yaşanmış bir şeyi şu an neden kafanıza taktınız anlamadım. Radyoloji çalışanı bulabilir misiniz burada bilemem ama isterseniz bir hastaneye gidip direkt kendilerine sorun.
Çok teşekkür ederim ozaman oda iken makine radyasyon yaymıyor kontrol odasında kumandaya basınca makina radyasyon yayıyor ama içerde serpinti radyasyon kalıyor böyle anladım. Çok teşekkğr ederim