Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün danışman hocamla konuştum bana bi kaç meslek önerdi. her ne kadar 2 yıllık düşünmüyo olsamda nolur ne olmaz diye sonlara yazmak istiyorum sorun şu ki radyoloji bölümünü kılavuzda bulamadım? ben mi göremedim :S :S
ne yazdın pekı canım yanlız radyolojının soyle dezavantajı var devamlı radyasyona maruz kaldıgın ıcın hastalık rıskın cok fazla ALLAH korusun alınan maasın hayrı olmaz bencdeteşekkürler cevaplar için o adını bilmiyordum :) ama 4 yıllık tutarken 2 yıllık okumaktan vazgeçtim o meslek iyiymiş haftada 3 gün çalışılıyomuş parasıda iyimiş ama yazmadım tercihlere işte :S
ne yazdın pekı canım yanlız radyolojının soyle dezavantajı var devamlı radyasyona maruz kaldıgın ıcın hastalık rıskın cok fazla ALLAH korusun alınan maasın hayrı olmaz bencde
ne yazdın pekı canım yanlız radyolojının soyle dezavantajı var devamlı radyasyona maruz kaldıgın ıcın hastalık rıskın cok fazla ALLAH korusun alınan maasın hayrı olmaz
mesaj tekrari
ne yazdın pekı canım yanlız radyolojının soyle dezavantajı var devamlı radyasyona maruz kaldıgın ıcın hastalık rıskın cok fazla ALLAH korusun alınan maasın hayrı olmaz bencde
Kızlar anestezi,radyoloji v.s gibi bölümlere sağlık meslek liselerinden bizlere sıra gelir mi :44:
Biraz zor ama geliyor tabiki Öncelik sml çıkışlıların eğer onlar dolduramazsa kontejanı o zaman diğer kişileri alıyorlar.
bende hemsırelık ebelık falan yazdım canım napım ıste baska bolum ıstemedım hayırlısı bakalım
Hayırlı olsun canımm meslekdaş olabiliriz yani
sen nerelerı yazdın canım
Ben sml çıkışlıyım hemşireyim canım aynı şekilde hemşirelik yazdım hemşirelik olarak devam edip yüksek lisans falan istiyorum ilerde şu an kpssye de hazırlanıyorum ama öncelik kpss aslında bu yıl üni olursa dondurabilirim ben. Bu yıl üni olmazsa da belki seneye özel üni olabilir. Şu an tam burslu tutuyor aslında nerdeyse tüm hemşirelikleri ama yazmak istemedim özel yazmadım ama seneye olabilir. Kendi paramala okumak istiyorum aileme de yük olmak istemiyorum o yüzden. Benim her şey karmakarışık
ben radyoloji teknikeriyim .17 yıldır buişi yapıyorum günde cihazda en fazla 3 saat çalışıyorum. hastalık riski her zaman her yerde var. biizm çalıştığımız cihazlarda ki radyasyon miktarı öyle az ki inanın tv ve bilgisayarda daha fazla radyayon var. üstelik dozimetre kullanıyoruz. her ay atom enerjiisne ölçüme gidiyor.çocuklarım da var.gayet sağlıklılar çok şükür genelleme yaparak konuşmayın rica ediyorum.maaşın hayrı olmaz ne demek
hafta da 3 gün çalışmak olayı ise acilde calışırsanız olur. hatta 24 saatlik nöbet alırsınız. haftada 1 gün çalışırsınız. devlet torba yasayla 7 saat yaptı günlük mesaimizi ama neredyse tüm kurumlarda hala 5 saat devam ediyor. haftalık 5 gün*5 saat =25 saat yani 1 günlük nöbet ama o imkanları genelde çoktan kapmış ve devam eden kişiler var. zor yani
Ben sml çıkışlıyım hemşireyim canım aynı şekilde hemşirelik yazdım hemşirelik olarak devam edip yüksek lisans falan istiyorum ilerde şu an kpssye de hazırlanıyorum ama öncelik kpss aslında bu yıl üni olursa dondurabilirim ben. Bu yıl üni olmazsa da belki seneye özel üni olabilir. Şu an tam burslu tutuyor aslında nerdeyse tüm hemşirelikleri ama yazmak istemedim özel yazmadım ama seneye olabilir. Kendi paramala okumak istiyorum aileme de yük olmak istemiyorum o yüzden. Benim her şey karmakarışık
Canım bende seneye İstanbul'da özel düşünebilirim
Bu sene tercih yaptım ama öylesine ne yazık ki