Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl durum bir değişiklik oldu mu? Şikayetiniz neydi acabsBen yaptırdım.dün 3. Yani son seansım bitti..bakalım sonuç ne olacak
Genişlemiş gözenekler..görenler fark etmeye başladı..ama en iyi sonucu 1 ay sonra görecekmişimNasıl durum bir değişiklik oldu mu? Şikayetiniz neydi acabs
Teşekkür ederim cvp için . Bana ikiSeanws önerdiler .korkum var kötü olursa diyeGenişlemiş gözenekler..görenler fark etmeye başladı..ama en iyi sonucu 1 ay sonra görecekmişim
Hayır kötü olmaz..aksine çok başarılı bir işlem bence..fiyat olarak nekadar istediler?Teşekkür ederim cvp için . Bana ikiSeanws önerdiler .korkum var kötü olursa diye
Normalde 750 tl imiş .tanıdık olduğu için seans başı 500 tl.Hayır kötü olmaz..aksine çok başarılı bir işlem bence..fiyat olarak nekadar istediler?
Ben 750 tl ye yaptırdım ama aynı seansta prp de ıygulandı..oğlum 12 yaşında ve o bile farkı gördü..pürüzsüz ve beyazlamış yüzün dedi:))Normalde 750 tl imiş .tanıdık olduğu için seans başı 500 tl.
Daha önce botoks yaptırdığım bir doktor var onda da seans ücreti 800 tl imiş.siz ne kadara yaptırdınız
Hmm ben de cesaret aldım şimdi sizdenBen 750 tl ye yaptırdım ama aynı seansta prp de ıygulandı..oğlum 12 yaşında ve o bile farkı gördü..pürüzsüz ve beyazlamış yüzün dedi:))
Size doktorunuz nasıl bilgi verdi? En son sonucu nezaman alırmışsınız?Hmm ben de cesaret aldım şimdi sizden
Eeğer doğru cihazla yapıldıysa kalmayacaktır izMerhaba arkadaşlar iki gün önce ben de pollogen Legend uygulaması yaptırdım diğer adı altın iğne olabilir. Yüzüm harita gibi şu an. Lekeler zamanla geçecek dedi bazı yorumları okuyorum da 2. Seanstan sonra aylar geçmesine rağmen hala uygulamanın izlerinin geçmediğini söyleyenler var(
ilk on gün kızarıklık mevcut oluyor ama daha sonra azalıyor evdede işlemin yapıldığı yeri destekleyen ürünler kullanmaya devam ederseniz etkisini daha hızlı göreceğinize eminimarkadaşlar salı günü altın iğne yaptım +mezoterapi ama herhangi bi değişiklik yok aksine yüzüm kızarik ve skarlarimun iyice belirdi birbuçuk ay sonra en az 5 yas genclesmis guzellesmis olmaliyim 1 ay sonra dolgu ve botoks ta yaptiracagim istediğim sonucu birbuçuk ay sonra alabilecekmiyim bu islemlerle acaba yaptiranlar faydası oldu mı acaba
bana evde kullanmam için hicbisey vermediler . baştan saviyor gibi iş yapıyor çok pismanim ama artık başlamış sozlesmede imzalamış bulundum inşallah bu faydasini görürümilk on gün kızarıklık mevcut oluyor ama daha sonra azalıyor evdede işlemin yapıldığı yeri destekleyen ürünler kullanmaya devam ederseniz etkisini daha hızlı göreceğinize eminim