radyo terapi ile gögüs toparlama ,dikleştirme...

cornella

Guru
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
9.922
3.088
arkadaslar daha önce yaptıran varmı...zayıflamaktan mıdır bılmıyorum göguslerım yaslılarınkı gıbı olmaya basladı.eskıdende kılo alıp vermıstım aama gayet yerındeydıler.şimdi neden böle oldu bılmıyorum yaş faktörununde etkısı olabılır belkı o zamanlar daha genctım:) suan 25 yasındayım ve rahatsızım bu durumdan yarın baslıyorum 10 seans aldım..deneyenler varsa fıkırlerını yazsınlar...bı zararı varmı mesela?

4 çocuk annesi 51yaşındaki bir bayan arkadaşım 6 seans yaptırdı öncesi sonrası foto çeksen mümkün degil aynı kişi olduguna ihtimal vermezsin olamaz dersin :KK53::KK53:gözlerime inanamadım neredeyse benimkiler gibi olmuşlar(manyak güzel iri ve diklerdir)
ben de gittigim yere sordum drum ben yapmam süt bezleri var ayrıca eşi de gögüs kanserini atlatmış biri bu konuda çok hassas adamın yanında 25kız çalışıyo yok yok merkezlerinde ;ama solaryum da yapmıyor kansorojen diye önce saglık diyenlerden yani

kısaca sonuçlar çok enfes gerçi ne kanser yapmıyor ki 10fazla olur 6yaptır derim;seans dewamlarına çok çok dikkat et ;çünkü o arkadaştan gören 1çocuk annesi 35yaşındaki başka arkladaş 1gitti yok 3hafta takip etmedi hiçbir sonuç alamadı

cornella araştırırken okudum yazını. radyo terapi işe yaradı mı bi faydasını görsün mü acaba?

cornella araştırırken okudum yazını. radyo terapi işe yaradı mı bi faydasını görsün mü acaba?

valla b,rşey farketmedı fazla ama kılo aldım tekrar dolgunlastılar yalnız sarkmasını önlemedı bende pek işe yaramıyor bunlar gögus sarktıysa tek çözum maalesef estetık cnm:KK43:(( bırde yası ılerleyen kısılerde işe yarama olasılıgı cok cok daha düşükmüş.

4 çocuk annesi 51yaşındaki bir bayan arkadaşım 6 seans yaptırdı öncesi sonrası foto çeksen mümkün degil aynı kişi olduguna ihtimal vermezsin olamaz dersin :KK53::KK53:gözlerime inanamadım neredeyse benimkiler gibi olmuşlar(manyak güzel iri ve diklerdir)
ben de gittigim yere sordum drum ben yapmam süt bezleri var ayrıca eşi de gögüs kanserini atlatmış biri bu konuda çok hassas adamın yanında 25kız çalışıyo yok yok merkezlerinde ;ama solaryum da yapmıyor kansorojen diye önce saglık diyenlerden yani

kısaca sonuçlar çok enfes gerçi ne kanser yapmıyor ki 10fazla olur 6yaptır derim;seans dewamlarına çok çok dikkat et ;çünkü o arkadaştan gören 1çocuk annesi 35yaşındaki başka arkladaş 1gitti yok 3hafta takip etmedi hiçbir sonuç alamadı

bende sureklı gıttım sızın ark ınız estetık yaptırmıs olmasın:KK53::KK53:

canım anladığım kadarıyla kendi ticaretlerini yürütmek için mesaj atanlar var. işte bu yüzden güvenemiyorum yöntemlere. ben de alıcaktım şu fırsat sitelerinden ama almam artık. çok sağ ol. ben de sık kilo alıp verdiğim için bi deformasyon oldu. bi de şu kremler varmış toparlayıcı.. hiç bi bilgin var mı?

X