Radyo Tatlses Muzo'yu dinleyen var m?

DESPO

HATALIYSAM editöre bildir
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2009
1.910
2
muzo yu bilen dinleyen varmı arkadaşlar hastasıyımdır.

alışkanlık yapıyor.merak ettim acaba çok dinleyen tanıyan seven varmı diye.dinlemediyseniz tavsiyemdir haftaiçi her gece radyo tatlıses te saat22:00 da "muzo ile yastık sohbetleri"

muzo lise yıllarımı hatırlatıyo bana.... aradan çok zaman geçmiş ya ilk dinlemeye 2000de başlamıştım ve nerdeyse her akşam dinliyordum...sonra evlendik tayin çıktı falan...geçenlerde yine denk geldim ama radyo değiştirmiş,tatlısese geçmiş.hem espirili,hem gerçekçi ve açıksözlü bi insan...kendi kendime kulaklıklı radyomla dinleyip gülme krizlerine girdiğim günler geldi aklıma :roflol:

xD Arasıra dinlerim 2 dk dinlerim,geri kapatamam alışkanlık yapar
Muzo çok komik bence

sırnaşık şey

ben dınlıyorum cok sakacı bırı bazan guzel oğutler bılgılerde vermıyo degıll bazan ogrenıyorum bılmedıgım seylerı dolu dolu gecıyo bence

sarkı arası verıyo vermese bıle olur konusurken bıkmıyosun dınletmeyı bılıyo ama hıc yayına katılmadım

muzooo superdı ya onceden her gece dınlerdım...
tatlısese gecınce pek dınleyemz oldummm..
uzun zamandırda dınlemıyorum.
gulme krızlerıne gırıyordum...

ahh muzo ahhh
çok dinlerdim eskiden ama şimdi dinleyemiyorum pek.
gösterilerinede gitmiştim.
çok komik ve zeki bi adam...

Radyo D'deyken dinlerdim, ÖSS'ye hazırlanırdım o yıllarda onu hatırlıyorum şimdi rastladığımda. Şimdi ise mezun oluyorum, o sıkıntılı günler geçti...

Yatağın içinde kulaklıkla dinler, kendi kendime kıkır kıkır gülerdim, ne günlerdi o günler yaaa

canım senide tebrik ederim mezun olmuşsun.aynen dinlemeye devam.10 yaşında bi kızım var o bile hastası:))

muzoooo

her sene gösterilerinede giderim tavsiye ederim gülmekten yıkılacağınız bir gösteri oluyor zaten muzonun tipini görünce bu ses bu adam die gülmeye başlıyorsunuz

muzoooo

her sene gösterilerinede giderim tavsiye ederim gülmekten yıkılacağınız bir gösteri oluyor zaten muzonun tipini görünce bu ses bu adam die gülmeye başlıyorsunuz

he walla internetten gördüm ilk defa kendini şok oldum bu karizmatik ses,bu sempatik kel adamamı ait diye.

birde evliymiş ama konuklar kendisine evlimisiniz diye sorunca hep geçiştirio bu çok dikkatimi çekmişti hatta kızı varmış... aranızda hiç arayan var mı onudelikafadulden

yıllar önce radyo d deydi o zamanlar ne çok dinlerdim gece 23:00 gibi başlardı ertesi gün okulda var ama

aldırmaz dinlerdik:umursamaz:...çok zeki ve kültürlü biri...bulunduğum şehre de pek çok kez geldi gösteriye :icecream:

gidemedim ama bi gün gitmek isterim...evli hem de çok uzun zamandır radyo d zamanlrından beri...

bende evli ve kızı var die biliorum gösterilerdede söylüyor zaten kızımla giderken fln die

Muzo'yu yaklaşık olarak 10 yıldır dinliyorum.Keyifle.Lise yıllarımda o kadar aramıştık arkadaşlarla,bir gün düşüremedik.:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…