- 30 Haziran 2024
- 54
- 26
-
- Konu Sahibi bilinmeyenekosankiz
25 yasimda iyi maas aldığım prestijli işimi bırakıp yurtdışında yüksek yapmaya gittim. İyi ki de yapmışım diyorum, suan olsa yapamazdım.Çok merak ediyorum, değişiklikten hoşlanmayan ama yaşadıgı hayattan mutsuz olup da kararsız bir haldeyken değişiklikler yapıp iyiki diyenler var mı? Neler yaptınız o kararsızlık, değişimden korktugunuz evrede nasıl cesaretlediniz? Beni de cesaretlendirir misiniz
Mesela ülke değiştirenler, istifa edip suan sevdiği işi yapanlar vs vs
Kizkkardesim kpss den çok yüksek bir puan almasına rağmen tercih etmedi. Uluslararası bir sirkette İK olarak çalışıyordu şuan 20. Ülkesini gezip hangi ülke kafasına yatarsa o ülkeye geçecek. Çalıştığı firma ve cv çok kuvvetliydiÇok merak ediyorum, değişiklikten hoşlanmayan ama yaşadıgı hayattan mutsuz olup da kararsız bir haldeyken değişiklikler yapıp iyiki diyenler var mı? Neler yaptınız o kararsızlık, değişimden korktugunuz evrede nasıl cesaretlediniz? Beni de cesaretlendirir misiniz
Mesela ülke değiştirenler, istifa edip suan sevdiği işi yapanlar vs vs
İmreniyorum sizin gibi kadınlara25 yasimda iyi maas aldığım prestijli işimi bırakıp yurtdışında yüksek yapmaya gittim. İyi ki de yapmışım diyorum, suan olsa yapamazdım.
28 yaşimda evlendim, ne yazık ki evliliğimde beni huzursuz ve mutsuz eden şeyler yaşadım ve 31 yaşımda ayrılma kararı aldım - tüm düzenim bozuldu ancak anlıyorum ki bu gerekliydi. Ağaç değiliz ki kök salalım değil mi :) gerektiği yerde gitmek gerekiyor. Korkmayın, eğer daha iyi olacağına inanıyorsanız değişiklik yapmak için adımlar atın. Denemeden bilemezsiniz.
Yıldız saçıyorsunuz harikasınız ya yok mu arttıraannKizkkardesim kpss den çok yüksek bir puan almasına rağmen tercih etmedi. Uluslararası bir sirkette İK olarak çalışıyordu şuan 20. Ülkesini gezip hangi ülke kafasına yatarsa o ülkeye geçecek. Çalıştığı firma ve cv çok kuvvetliydi