Radikal kararlar alıp mutlu olanlar

bilinmeyenekosankiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2024
54
26
Çok merak ediyorum, değişiklikten hoşlanmayan ama yaşadıgı hayattan mutsuz olup da kararsız bir haldeyken değişiklikler yapıp iyiki diyenler var mı? Neler yaptınız o kararsızlık, değişimden korktugunuz evrede nasıl cesaretlediniz? Beni de cesaretlendirir misiniz
Mesela ülke değiştirenler, istifa edip suan sevdiği işi yapanlar vs vs

25 yasimda iyi maas aldığım prestijli işimi bırakıp yurtdışında yüksek yapmaya gittim. İyi ki de yapmışım diyorum, suan olsa yapamazdım.
28 yaşimda evlendim, ne yazık ki evliliğimde beni huzursuz ve mutsuz eden şeyler yaşadım ve 31 yaşımda ayrılma kararı aldım - tüm düzenim bozuldu ancak anlıyorum ki bu gerekliydi. Ağaç değiliz ki kök salalım değil mi :) gerektiği yerde gitmek gerekiyor. Korkmayın, eğer daha iyi olacağına inanıyorsanız değişiklik yapmak için adımlar atın. Denemeden bilemezsiniz.

Hayatımın çok kötü ve yoğun döneminde hiç istemeyerek arkadaşımın ısrarlarına karşı koyamayarak bir adamla tanıştım. Tanışmak için taa nereye (başka şehire) onun yanına gittim hem de. Sonuç ne mi :) ilk görüşte aşk. eylül de düğünüm var. İyi ki gitmişim oraya. İyi ki tanışmışım. Arada saçmalamak gerekiyor gibi ya…

Kizkkardesim kpss den çok yüksek bir puan almasına rağmen tercih etmedi. Uluslararası bir sirkette İK olarak çalışıyordu şuan 20. Ülkesini gezip hangi ülke kafasına yatarsa o ülkeye geçecek. Çalıştığı firma ve cv çok kuvvetliydi

İmreniyorum sizin gibi kadınlara

Ben!
Tabi ki konunun ne olduğu önemli.
Benimki iş hayatımla ilgiliydi.

1 sene once bu gün, 13 sene civarı çalıştığım yerdeydim, 2 ay sonra istifamı verecegimden bile habersiz, bazen karamsar, bazen mutsuz, bazen de çaresizdim.. iki küçük çocuğum olduğu için, karar almakta zorlanıyordum, cesaret edemiyordum. Ta ki bardağı taşıran son olaya kadar.. bir anda kafamda bitirdim herseyi, oturdum kamu sinavina hazırlandım.

Bugün ise, kamuya ataması yapılmış, 35 yaşımda da birşeyler basarabilecegimi herşeyde önce kendime ve aileme ve sonra da beni hor görmek isteyen bazı kişilere ispatlayarak, hayatima yeniden başlamış durumdayım.
Sadece birazcık cesaretin bile yettiğini geç olsa da anladım.

Son düzenleme:
Genelde hep iyi hikayeler anlatılır. Bende o hikayelerden cesaret alıp, hayatımın bir döneminde ciddi bir radikal karar aldım. Maalesef sonu pek mutlu olmadı.
Konuya bağlı değişir elbet ama çok iyi düşünmek ve çok düşünülse bile zaman vermek gerek bazı şeylere.

Eşim geçen sene işini bıraktı kpss ye hazırlandi bugün girdi son sinava ama çok kötü geçti, yine de atanmasa bile biz daha huzurluyz, şimdi başka bir iş bakacak daha sakin huzurlu bir iş umarım nasip olur

Millet 21-22 yaşında bile yeniden okumak için geç kaldığını düşünürken ben mesleğimi sevemediğim alişamadiğim için ani bir kararla 30a doğru giderken ikinci üni kazandim okudum bitirdim icindeki kiza guvenn

Üniversitenin son ayı okulu bırakıp sınavlara girmeyerek ticaretimi büyütüp imalathane açmaya karar vermiştim herkes üzülmüş ağlamıştı annem felan ama şimdi iyiki yapmışım diyorum birkere bile pişman olmadım bunun dışında hep böyle biriydim zaten sıkıntıya girdiğim ortamı da iside ilişkiyide hep aniden bırakmış yeni bir yol almışımdır ailemden bazı insanlar herşeyi herkes ı böyle silemezsin bu huyundan vazgec derlerdi ama birşey fark ettim ağaç degilimki kök salayım ne iyi olucaksa onu yaparim

20 li yaşlarda iş olsun şehir değişikliği olsun ani kararlar alıp uyguladığım birden fazla şey yaşadım.Mutluluk olarak değil ama vizyon ,hayata bakış açısı yönünden o yaşların verdiği enerjiyle aldığım bu kararlar bana çok şey kattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…