gidenlerden bana bilgi verebilirmi neler allayim yanima mesela olmassa olmazlar neler ay cok mutluyum oglumla beraber gitcer rabim nasip ederse eger simdide cok tesekur ederim dost lar
cevap verdim ya ben ama kaale almadın sanırım
oğlunuz kaç yaşında
bornoza hiç gerek yok fazla yük götürmeyin hem boş yere külfet hemde valizkeri tartarak alıyorlar.
Kabede tavaf ederken tavaf patiği alın.yada bolca çorap götürün.günde iki üç kez değişitiriyosunuz çünkü
beyaz yemeniler var mermerşahin hacı yemenisi diyolar ondan alın hem yakmıyor hemde bağlaması çok rahat
siyah ferace alın hem çok rahat altına tayt giyersiniz eşortman giyersiniz çok rahat olur ve dikkat çekmiyor
tek başınıza taksiye binmeyin
pazarlık yapın aldığınız şeylerde
rahat bir terlik rahat bir spor ayakkabısı babaet tarzı bişi olsun
kutsal yerleri ziyarete giderken terlik zor oluyo yürümesi spor ayakkabı daha iyi hiraya falan tırmancaksınız medinede uhuda gideceksiniz inş.
Yiyecek götürün peynir kavurma zeytin börek filan.ben otel yemeklerini sevmediğimden kendi stoklarımı tüketmiştim
alışverişle vaktinizi kaybetmeyin.şuan keşme 10 dk mı bile zayi etmeseydim diyorum.
Ağrı kesici alın grip ilacı ve kas gevşetici ayaklarınız ağıryor çünkü.regl dönemi içinde geciktirici.şarj tırnak keseceği.dua kitapları.kuranı kerim.bide gitmeden muhakkak efendimizle ve sahabilerle ilgili kitap oku daha çok bilinçli oluyosun
dünyalık hiçi bişi düşünme başka sorucağın bişi olursa burdan yada özelden sorabilirsin arkadaşım allah kabul etsin çok iyi düşünmüşsünüz allah kabuk etsin nasibiniz varmış demek.çünkü oraya ancak allahın davetlileri gider sizide davet etmiş.
şuan elime para geçse gene oraya gitmek isterim tatile gitmek istemem artık
Allah razı olsun canım.inşaallah sizede nasip olur.ben kendini arayan kadın sonrada kendini bulan kadını okumuştum o benim ümreye gitme duygularımı daha fazla tetikledi sabaha kadra ağlamıştım.sizede tavsiye ederim .ayrıca imzanızda benim çok hoşuma gitti derin bi iç çektimm
Allah bizlere de nasip etsin kutsal topraklara gidebilmeyi genç yaşta...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?