- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
Adiyla yaşasın inşallah canm :) çok severim eylül ismini
Amin tatlim allah razi olsun bende cok severim birde eylul ayinda evlendim :) 18 yasinda 18 eylulde herseyim 18 oldu 18 ugurlu rakamim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adiyla yaşasın inşallah canm :) çok severim eylül ismini
Aaaa ne güzel küçük anne :)Amin tatlim allah razi olsun bende cok severim birde eylul ayinda evlendim :) 18 yasinda 18 eylulde herseyim 18 oldu 18 ugurlu rakamim
Etmezmiyiz üzülme hep mutlu olsun üzüntü stres ise yaramiyo bebisi geciktiriyor dua et rabbinle konuş ümidini yitirmebana da dua edin ::
çok stres oluyorum bazen takmamaya çalışıyorum ama bilmiyorumEtmezmiyiz üzülme hep mutlu olsun üzüntü stres ise yaramiyo bebisi geciktiriyor dua et rabbinle konuş ümidini yitirme
Bende senin gibiydim doktorum 8 ay değil 8 sene beklersin böyle devam edersen tedavide ise yaramaz dedi bende kafayı dağıtmaya basladim düşünmedim sonuçta rabbimin sınavı bizlere mutlaka aydinlanicak yolumuzçok stres oluyorum bazen takmamaya çalışıyorum ama bilmiyorum
ben de kafayı dağıtmaya bakayım off offBende senin gibiydim doktorum 8 ay değil 8 sene beklersin böyle devam edersen tedavide ise yaramaz dedi bende kafayı dağıtmaya basladim düşünmedim sonuçta rabbimin sınavı bizlere mutlaka aydinlanicak yolumuz
hem ilaç yüklemesi oluyor hem de tedavi olunca insan şartlanıp strese giriyor. bir sorun yoksa rahat olup stres yapmayın bebeğiniz inşallah gelir. spor yapmak özellikle yürüyüş yumurtalığın daha iyi çalışmasını sağlarBu ay ile birlikte 8 ay oldu olmuyor ilk bir dr a gittim pko kisti var dedi, ikinci doktora gittim sağ yumurtalığında çok hafif tembellik var dedi ilk ay yumurta takibi yaptık ultrason muayene ile o ay tutmadı ondan sonra ki ay çağırdı gittim bir sorun yok 2 ay görüşmeyelim normal yaşantınıza devam edin gün aşırı ilişki kurun dedi, durduk yere vücuduna ilaçlar ile hormon yüklememize gerek yok sorun yok gibi görünüyor dedi bizde mecburen tamam dedik mayıs a kadar görüşemeyeceğiz doktorla da
tebrikler, inşallah sağlıkla kucağına alırsınkizlar 8 ay zorlu bir yolun sonunda bugun kesem gozuktu cok sukur rabbime evden cikarken tek bisey soyledim benim gibi olan arkadaslarimada dua edicem allah nerde varsa herkese nasip etsin
hem ilaç yüklemesi oluyor hem de tedavi olunca insan şartlanıp strese giriyor. bir sorun yoksa rahat olup stres yapmayın bebeğiniz inşallah gelir. spor yapmak özellikle yürüyüş yumurtalığın daha iyi çalışmasını sağlar
aminnn ne guzel ben de yazabilecek miyim bunu rabbim kucagina almayi nasibetsinkizlar 8 ay zorlu bir yolun sonunda bugun kesem gozuktu cok sukur rabbime evden cikarken tek bisey soyledim benim gibi olan arkadaslarimada dua edicem allah nerde varsa herkese nasip etsin