Netten mi arastirdin canimSagol canim ama saatler gecmiyo sanki insallah iyi haberler alirimda derin bi ohh cekerim.cocuk buyutmek zor.
naptınz ya en son o ihtimali düşünün . poliklinikler sizin gibi netten tanı koyanlarla doluyor sonra işin yoksa ikna etKizlar oglumun bogazi itihaplanmisti kulak burun bogaza goturdum tahlik istedi hemogram ve crp bilgisayarlarda sorun ciktigi icin hemogram gec cikti dotorda crp baa yeter dedi ve ilac yazdi hemogrami sonra gosterirsin dedi bende hemogrami aldigimda doktor cikmisti lenfosit degeri dusuktu nette baktim Allah im gosteresin kanser kalp uetmezliginde falan duser diyodu bide stresten acayp korktum bir an once yarin olsada gosterse icim icimi yiyo Allah im evlat acisi kimseye vermesin odum kopuyo.
Canim suan benim oglumdada tonsilit var.bogazlari iltahaplanmis.doktora goturduk tonsilit dedi ve bikac ilac verdi antibiyotik balgam sokucu falan.kullaniyoruz ama daha gecmedi.agzi burnu tikali coook balgamli oksurukte var.sizindemi buna benzer di.bize kan tahlili falan yapilmadi.korktum simdi ben.yazdigim belirtilerle aynimi sizinkideAllah razi olsun hanimlar gercekten net insani korkutuyo keske bakmasaydi
Aynen canım internet ten bi öksürük yaz hemen kanser ölümcül hastalık vs.iki dakika da bitiriyor seni.En iyisi hic bakmamak konu sahibine geçmiş olsun.Pardon netten yzmissin zaten . Benimde basima buna bebzer bir olay geldi netten farkli bigiler buluyo insan ama doktorrunla gorusmeden kale bile alma derim
siz doktora götürmüşsünüz . kim daha iyi bilecek . biz konu sahibine netten bakma diyoruz . evham yapmayın . hemen Geçmez zaten. ayrıca başka bir şey olsa doktoru tanır. netten tanı mı koyacaksınız . sakin olun . geçmiş olsun miniğe :)Canim suan benim oglumdada tonsilit var.bogazlari iltahaplanmis.doktora goturduk tonsilit dedi ve bikac ilac verdi antibiyotik balgam sokucu falan.kullaniyoruz ama daha gecmedi.agzi burnu tikali coook balgamli oksurukte var.sizindemi buna benzer di.bize kan tahlili falan yapilmadi.korktum simdi ben.yazdigim belirtilerle aynimi sizinkide