• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rabbim Hayırlısını Ver (kızlar bakar mısınız).

Geç döllenme vardır belki canım hemen sonuç vermeyebilir idrardaki testte. Kan tahlili yaptırmak en güzeli. Benimde belirtim yoktu gebeliğim çok yeni suan sadece göğüs hassasiyeti var o da bir kaç günlük hala aman aman belirtim yok. Her bünyenin tepkisi farklı oluyor.
Ay inş ya

Canm bende 4 ay önce boş gebelik yaşadım senin gibi hcg değeri düzensiz yükseldi doğal olarak düşük yaptım. Şimdi yine hamileyim bende çok endişeliydim önce sonra kendi kendime bu sefer bebeğim beni bırakmayacak diye kendi kendimi ikna ettim çok stres yapmak da iyi değil. İnşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsın.

geç döllenme ile ilgili bir kaç soru sorsam size.üzülmezseniz eğer.

Sorabilirsin tabiki de

benim son adetim 21 ocak. ama çatlatma iğnesini 7 şubat ta oldum. yani yumurta 8-9 şubatta çatlamış olabilir. bende ilk gebeliğimi 18 şubatta öğrendim. beta 17 çıktı. dün yani 11 martta doktora gittim bana 5 haftalık gebesin dedi. adet tarihime göre 7 haftalık çatlatma iğnesine göre 6 haftalık gebe olmam lazım ama doktor 5 hafta dedi. bu nasıl olabilir. kese daha 1 cm. hatta ilk doktor karından göremedi bile keseyi. bebek gelişmiyomu acaba.

Benimde küçüktü geç döllenme olabilir hemen çatladığı gibi döllenme olacak diye birşey yok çok var senin durumunda olan sen bence hiç stres yapma. Bende hcg değerimde artış düzgün değildi hatta az artıyordu keseyi her hafta baktılar ondan sonra gelişmediğine karar verdiler. Sen sanırım bir kere doktora gittin. Sonraki gidişlerine göre ancak karar verilebilecek bir durum. İki günde bir kan değerine baktırdın mı?
benim son adetim 21 ocak. ama çatlatma iğnesini 7 şubat ta oldum. yani yumurta 8-9 şubatta çatlamış olabilir. bende ilk gebeliğimi 18 şubatta öğrendim. beta 17 çıktı. dün yani 11 martta doktora gittim bana 5 haftalık gebesin dedi. adet tarihime göre 7 haftalık çatlatma iğnesine göre 6 haftalık gebe olmam lazım ama doktor 5 hafta dedi. bu nasıl olabilir. kese daha 1 cm. hatta ilk doktor karından göremedi bile keseyi. bebek gelişmiyomu acaba.

Benimde küçüktü geç döllenme olabilir hemen çatladığı gibi döllenme olacak diye birşey yok çok var senin durumunda olan sen bence hiç stres yapma. Bende hcg değerimde artış düzgün değildi hatta az artıyordu keseyi her hafta baktılar ondan sonra gelişmediğine karar verdiler. Sen sanırım bir kere doktora gittin. Sonraki gidişlerine göre ancak karar verilebilecek bir durum. İki günde bir kan değerine baktırdın mı?

bu hafta baktırmadım ama baktığımda düzenli bi artış vardı.

Back