Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayır bahsettiğim sizin doktorunuz değil:)))))) memnun olduğunuza göre ilgilidir ve güveniyorsunuzdur doppler testi istedilermi, istedilerse sizden oradaki hastanedemi yaptırdınız ? bunu yaptırmak gereklimi acaba ben bazı testlerin para tuzağı olduğunuda düşünüyorum yanlışmı düşünüyorum acaba?
Hayır bahsettiğim sizin doktorunuz değil:)))))) memnun olduğunuza göre ilgilidir ve güveniyorsunuzdur doppler testi istedilermi, istedilerse sizden oradaki hastanedemi yaptırdınız ? bunu yaptırmak gereklimi acaba ben bazı testlerin para tuzağı olduğunuda düşünüyorum yanlışmı düşünüyorum acaba?
Beni zorunlu tutmadı biz istediğimiz için yaptırdık. Ben 13 haftalık gebeydim kendi doktorum değilde radyolojide ayça hn. doppler ultrasonda bebeğin ense pilisini ölçtü ve kan damarlarına baktı. Ayın 29 unda randevum var açıkcası doktorumu özledim yani:)