R2d2

V

veronica

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi veronica
selam yunus emredeki doktorunuz kim bende oraya gitmek istiyorum ancak benim gittiğim doktor sevimsiz bir kadındı sizin doktorunuzu öğrenebilirmiyim?

• Konu Sahibi veronica
Op.Dr.Nihan Karakaya bana çok sevimli geliyor aksine. adresinden bakabilirsin.

• Konu Sahibi veronica
Hayır bahsettiğim sizin doktorunuz değil:)))))) memnun olduğunuza göre ilgilidir ve güveniyorsunuzdur doppler testi istedilermi, istedilerse sizden oradaki hastanedemi yaptırdınız ? bunu yaptırmak gereklimi acaba ben bazı testlerin para tuzağı olduğunuda düşünüyorum yanlışmı düşünüyorum acaba?

• Konu Sahibi veronica
Hayır bahsettiğim sizin doktorunuz değil:)))))) memnun olduğunuza göre ilgilidir ve güveniyorsunuzdur doppler testi istedilermi, istedilerse sizden oradaki hastanedemi yaptırdınız ? bunu yaptırmak gereklimi acaba ben bazı testlerin para tuzağı olduğunuda düşünüyorum yanlışmı düşünüyorum acaba?

Beni zorunlu tutmadı biz istediğimiz için yaptırdık. Ben 13 haftalık gebeydim kendi doktorum değilde radyolojide ayça hn. doppler ultrasonda bebeğin ense pilisini ölçtü ve kan damarlarına baktı. Ayın 29 unda randevum var açıkcası doktorumu özledim yani:)

• Konu Sahibi veronica
Ama sen 21 haftalık hamilesin galiba senin bahsettiğin doppler ultrason ayrıntılı ultrason heralde. O haftalara gelince doktorum beni yönlendirir mutlaka.

X