• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

quest.net

quest.net ne ki, tıklamaya korktum valla, sakat bişey çıkmasın:hulya:

hayır yaa askolsun !!vıruslu bır sıte ısmı yazarmıyım buraya!!!ben bunu konuyu yaklasık 9 ay once duydum arkadasıma tanıtım ıcın gelecekler dıı bız de esımle katıldık!anway gıbı bırseyurun alıyorsun sısteme kayıt oluyorsun ondan sonra zıncır olusturuyorsun falan fılann ...neyse zman gecıkten sonra bıze tanıtıma gelen cocukların aylık 2000dolara yakın para kazandıkalrını duydum ??? o yuzden arastırma yapıyorum nedır ne degıldır dıye? cok ılgınctırkı her konu baslıgı olan kadınlar kulubunde bununla ılgılı yoktuu !!!
o zman bende acıyım dedım !!:)Ç)

ayyy canım kusura bakma, ilk mesajında bi açıklama olmayınca şüphelendim valla, şimdi baktım, ama ben bu tarz networkmarketing işlerin yalan bi dünya yarattığını ve insanı hem maddi hem manevi özellkile manevi olarak hırpaladığını düşünüyorum, tabii bu benim fikrim, hevesini kaçırmak istemem, bol kazançlar canım
inşallah yarımcı olacak birileri vardır sana KK da

hayır yaa askolsun !!vıruslu bır sıte ısmı yazarmıyım buraya!!!ben bunu konuyu yaklasık 9 ay once duydum arkadasıma tanıtım ıcın gelecekler dıı bız de esımle katıldık!anway gıbı bırseyurun alıyorsun sısteme kayıt oluyorsun ondan sonra zıncır olusturuyorsun falan fılann ...neyse zman gecıkten sonra bıze tanıtıma gelen cocukların aylık 2000dolara yakın para kazandıkalrını duydum ??? o yuzden arastırma yapıyorum nedır ne degıldır dıye? cok ılgınctırkı her konu baslıgı olan kadınlar kulubunde bununla ılgılı yoktuu !!!
o zman bende acıyım dedım !!:)Ç)

slm.ben uzun süredir quest.net çalışan biriyim.Yazınızı yeni gördüm.eğer hala bu bu yeni ticaret sistemiyle ilgili bilgi almak isterseniz yardım edebilirim....

network marketing,oriflame,avon,amway vb ürünlerin hertürlü reklamı,satışı,bu ve benzeri ürünlerin firmaların üyesi yapmaya çalışmak yasaktır,uyarı alma sebebidir.

Back