merhabalar.bn yazdıklarınızı okuduğumda sevindim.ayın 10unda sipariş verdim siparişimin hemen ardından müşteri bilgilerimin olduğu bi mail geldi o gün bu gündür ses seda çıkmadı:/ bana hem müşteri hizmetlerindeki görevli,hemde sitedeki bilgiler ürünüm türkiyeye geldiğinde bi mesaj alacağımı sölediler ama ne mail geldi ne de mesaj???? sizde böle bi durumla karşılaştınızmı arkadaşlar merakettim????
ayrıca bende şu trençkotun beyaz renkli olan ,ından sipariş vermiştim.40 beden istedim,20 tl'lik ürünlerden..hiç bu siteden yakın zamanlarda sipariş vermiş olup,siparişi eline (kaç günde)ulaşmış ve resimde gördüğü ürünün aynısını alabilmiş arkadaşlar varmı??? ben çok tedirginim.bikaç yerde ürünlerim çok kalitesiz çıktı,resimlerdekiyle ilgisi yok denmiş,bi yerdede bana yanlış ürün yollamışlar bnde kabul etmedim yolladım ama paramı kartımdan çektiler çok uğraştım hiç tavsiye etmem diyen olmuş..
sizden ricam varsa yakın zamanda alışveriş yapmış olan ve umduğunu bulan paylaşırsa alışveriş hikayesinin bizimle çok sevinirim...
ayrıca cicilerinizide güle güle kullanın:)))