Quantum Düsünce Teknigi

meryln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
23
0
Bu konuyla ilgili tüm düsünce, deneyim ve uygulamalarinizi bekliyoruz...
Herkes bu düsünce teknigini yakindan tanimali bence...

Kisaca Quantum:

Düşünce üst nitelikli bir düşünme biçimidir. Sıradan düşünce biçimleri kendisini tekrar eden, etkisiz ve sınırlı enerjilerdir. Değiştirme ve oluşturma güçleri yoktur. Daha çok vehim, kuruntu, başıboş hayaller biçiminde akar. Oysa Quantum Düşünce derin düzeyde, atom altı alanda etkili olabilecek tarzda bir yaratıcı düşünme biçimidir.

Özel bir bilinç düzeyine girerek, özel olarak kurgulanmış sözel ve imgesel oluşumları içerir.

Bu düzeyde insan, kendi hayatının efendisi durumuna geçer.

Quantum Düşünce daha da ilerisi ortak zeka alanında işlem yapar. Bütün evreni tekamül ettiren enerjiyle işbirliğine girildiğinde siz bir "kişi" olmanın sınırlı olanaklarını aşar, "bütün" ün gücüne ulaşırsınız.

O zaman da gücünüz tabii ki bütünün gücüne eşit olacaktır:sm_cool:

İnsan dünyanın efendisidir.Beynini doğru şekilde yönettiğinde ki bu şüphelerden uzak olmalı,yani tüm olumsuz mesajları gömüp istediklerini tekrarladığında olmaması için hiçbir sebep kalmaz.yani isteklerine tamamen inanmalı ve istemelidir.

kısacası olmasını istediğimiz şeylere odaklanıp, olmaması ihtimalini görmezden gelmek sanırım..bu aralar uyguluyorum ama çok yeni başladım.

merhabalar
dr richard bartlett in matrixe hükmedin adlı eserını okuyan var mı ?eser süper uygulamaları beceremedım,cevirisi mi iyi degil ben mi anlamadım bilemiyorum
meditasyon yapan var mı?geriye dönük?
bu kitapta gecmişteki olayları düzeltme yolu ögretiliyor hatta yok etme.
ancak ben yapamadım uygulamayı anlamadım
duyduguma gore reikinin 2. basamagı zaten kuantum uygulamalarıymıs
japonlar reıkı demıs sanırım..
cok onemlı bır eser bu ne yapabılırız?yardıma ıhtıyacım var uygulama yapmayı bılen var mı hanımlar?

kısacası olmasını istediğimiz şeylere odaklanıp, olmaması ihtimalini görmezden gelmek sanırım..bu aralar uyguluyorum ama çok yeni başladım.

princess merhaba
bunu nasıl basarıyorsun?evet bır uygulama da bu..
bır olayı yok edebılıyoruz sanırım geriye en geriye gidip o olay olmadan oncekı zamana gıdıyoruz pekı sonra ne yapıyoruz?
nasıl yok edebılırız?benım bıldıgım kadarıyla sadece gerıye gıdıp duygusal yaraları sarma degıl bu yontem yok etmede de kullanılıyor
olayın oncesıne gıdıcez ve sonra ne yapmalıyız o kısmı anlamadım?
elektronlar gelecege ve gecmıse hareket edebılıyormus..
hatta bu yontemle bırıne verdıgımız sırrı bıle hafızasından sılebılırmısız,tamamen unutuyormus
rıchard ın kıtabında bu yazıyor ayrıca natalie reid kuantum yasam mucizesi icin 5 adım kıtabında da bundan bahsedılıyor
her ıkı kıtabı almalısınız bence

bana onerebılecegınız kuantum fızıgı konulu mutlaka okunması gereken kıtap ısımlerı nelerdır?acılen bu ıste ustalasmalıyım
bazıları reıkı vs nın kuantum yanında ck sonuk kaldıgını soyluyor,bazıları da kuantum uygulamalarında basarısız olma sebebını reıkı 1-2 yı almamıs olmaya baglıyor
sızın fıkrınız nedır?
reiki 1 i alırsam 2. asama ıcın en az 3 ay sonrası ıcın alabılıyoruz ya
benım 3 ay beklıcek halım yok
aklım sureklı bu ıste..
richard bartlett in kitabında maddenin aslen dalga oldugunu bır an var bı an yok oldugunu nasıl anlayacagımız ogretılmıs
dokunarak.. evet dokunarak hıssedıyorum,ancak neden gozle goremedıgımı bılmıyorum
bu ısle ılgılenen arkadasların benımle msn de konusması mumkun mu?
ozelden verıcem msn ımı
tesekkurler

Evt gençler Quantum düşünce tekniğini nasıl uygulayacağız henüz aydınlatıcı bilgiler gelmemiş

Canim ben de okudum ama cok acik degil ve evet meth edildigi kadar kaliteli bir kitap oldugunu dusunmuyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

X