- 1 Kasım 2010
- 466
- 3
- 68
- Konu Sahibi Sema altungan
-
kızlar qlaırısta dogum kontrol hapını kullanan var mı? lekelenme oluyor dr onerdı. yazz bende yan etkı yaptı kullannmak ıstemıyorum. Qlariısta hakkında bılgısı olan var mı?
Arkadaşım bende aynı dertten muzdaribim.Bende ilk kutuya başladım 15 gunden sonra ara kanamalarım oldu.Sonra adet olmam gereken zamanda adet olmadım doktoruma sordum ikinci kutuya ara vermeden başla dedi ve başladım bu gun 11 gün hapımı içtim hala adet olmadım ne yapmam lazım,adet olunca aynı kutuya devam etmelimiyim?
valla ben bin pişmanım bu ilacı kullandığıma 3aydır adet görmüyorum
evli misiniz? yani hamilelik olma ihtimali için soruyorum
bende 2. ayımdayım bu ilaçta öncesinde yasmin kullanıyordum .. bu ay son iki hapımda kahverengi lekeler oldu .. ama regl seklinde kanamam olmadı .. bu durumda olan var mı ?
Arkadaşlar ben 5 aydır kllanıyorum.doktorum önerdi.şimdiye kadar çok rahatsız edici bir yan etkisi olmadı bünyemde.sadece cildim kurudu ve biraz da selülit yaptı gibi.ama adet sancılarımı kesti.aşırı derecede kanamam oluyordu (10 gün adet mi olur mu:)) o düzene girdi.sonra polipden dolayı kahverengi lekelenmelerim de olurdu;o durumda düzene girdi..tabi herkese göre değişir yan etkileri ve etkileri..
Bende 2 gün önce başladım hamile kalmamak için umarım cok yan etkisi olmaz en fazla 1 yıl kullanmayı düşünüyorum zaten
bende 2. ayımdayım bu ilaçta öncesinde yasmin kullanıyordum .. bu ay son iki hapımda kahverengi lekeler oldu .. ama regl seklinde kanamam olmadı .. bu durumda olan var mı ?
Ben kullanıyorum canim hormon bozukluğu için ama ben yan etki olarak sürekli zayifliyorumkızlar qlaırısta dogum kontrol hapını kullanan var mı? lekelenme oluyor dr onerdı. yazz bende yan etkı yaptı kullannmak ıstemıyorum. Qlariısta hakkında bılgısı olan var mı?
Bu ilac ile adet geciktirebilir miyim nasil?
canım o beyaz haplar etkisiz haplar bana eczacım öyle söylemişti26. günden sonra beyaz iki hapı atlayıp yeni paket geçerseniz adetinizi bir paket daha geciktirirsiniz.
canım o beyaz haplar etkisiz haplar bana eczacım öyle söylemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?