Qlairista Kullananlar

Vanessa00

Yengeççbiri
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
403
159
303
32
Herkese merhaba. Kızlar ben biyokimyasal gebelik geçirdim hala da sıfırlanmadı gerçi değerim kanamam var. Doktor en son kontrolde bu ilacı verdi bana kist oluşmuş dedi. Kistin gitmesi için regl oldugunda içmeye başlayacaksın dedi. Ben de şimdi araştırdım dogum kontrol hapıymış. Daha önce hiç böyle bir hap kullanmadm. Nasıl kullanacagımı anlatmadı. İlk regl de kullanmaya başlayacagım için şuan içmicem fakat bu ilacı kullanırken hamıle kalma şansım yok mu ki? Ben ara vermeden hamılelık düşünüyorum tekrar. Kanamam bitip bera sıfırlanınca tekrar başlayacagım bebek olayına. Bu ilacın kötü yan etkileri var mı? Kullananalr bilir yardımcı olur musunuz?

Merhaba. Bu ilacı bana da kist tedavisinde vermişti doktor. Reglin 2. veya 3. günü başlanıyor, zaten gün gün takip edilecek şekilde tasarlanmış bir kutusu vardı kolay oldu takip. Sondaki beyaz renkli olanlar da hormon içermeyen haplar, onları kullansan da olur kullanmasan da boş yani, zaten o günlerde regl oluyorsun. Bana 2 kutu vermişti ben 1 kutu kullandım, yan etkisi olmadı bende. Doğum kontrol hapı olduğu için kullanırken hamile kalma ihtimalin yok değil ama çok çok düşük.

Anladım bana bir kutu evrdi regl oldugun gün başlayacaksın sonra bitince kontrole gel dedi. Ara lekelenmeler yaşatabilir dedi. İçinide açmadım ilacın blmiyordum yönlendirdiğini. Daha önce böyle bir ilaç kullanmadm için bilgim yoktu. Kist yok etti mi peki hemen sizin?

Ben birinci kutuyu kullanırken başka bir dr gittim, rahmimde miyomlar da görüldü, ilacı bırakıp ameliyat oldum. Ancak basit kistse yumurtalık kistiniz bu tarz ilaçlarla çok fazla kurtulanı duydum, hatta bir şey kullanmadan bile bir kaç regl döngüsünde yok olabiliyor. Takipte kalmanı öneririm, geçmiş olsun

Tamam teşekkür ederimmm. Siz de geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…