- 19 Ekim 2017
- 19
- 6
- 1
- 30
- Konu Sahibi Sevdali sevdali
-
6 ay kullanman lazim ben de erkenden biraktim ..Peki hamilelik oldu mu ? Bende biraz kilo aldım ama hamile kalmak istiyorum bir buçuk aydır kullanıyorum. Acaba hormonlarim duzelmismidir bilmiyorum kafamda deli sorular: (
senin adet duzensiz mi ..Ya benim hormonlorimda çok aşırı bir bozukluk olmadığını söyledi 2 ay kullan tekrar hormonlarina bakalım dedi inşallah bırakınca hemen kalirim ya çok istiyorum
Ben de kullanfim troid hornobu yüksek die korunmak amaclı bana yazılan bir ilacı hem de devlet karşılamıyor bu ilacı devletin doktoru yazdı. Özele gittim pek tavsiye etmediğimiz bir ilaç dwdi5 ama korunmak amaclı kullan fedi5 bende kullanımı kestim tabiki hamile kalmaya engel bir ilaç. Bunu kullanırsan korunmuş olursun dedi
Hormonlarım doğum kontrol hapından dolayı bozulmuş ve dediki banada üç ay bunu kullan ama bıraktıktan sonra 5-6 ay bebek bekleme dedi ama bilmiyorm ben hemen olsun istiyorum.:) adet düzenleyici olarak verdiBen de kullanfim troid hornobu yüksek die korunmak amaclı bana yazılan bir ilacı hem de devlet karşılamıyor bu ilacı devletin doktoru yazdı. Özele gittim pek tavsiye etmediğimiz bir ilaç dwdi5 ama korunmak amaclı kullan fedi5 bende kullanımı kestim tabiki hamile kalmaya engel bir ilaç. Bunu kullanırsan korunmuş olursun dedi
Tekrar gitmeyi düşünüyorm haftaya çünkü hap çok kilo yaptı hormonlarım düzeldiyse bırakacagımHormonlarım doğum kontrol hapından dolayı bozulmuş ve dediki banada üç ay bunu kullan ama bıraktıktan sonra 5-6 ay bebek bekleme dedi ama bilmiyorm ben hemen olsun istiyorum.:) adet düzenleyici olarak verdi
Canım ben 4 seneye yakın doğum kontrol hapibkullandim ve iki senedir kullanmıyorum bakarken kullandım ve artık tiksindim. Gebe kalmak istiyorsan farklı bir doktora got. Sonuç itibariyle gebeliğe engel doğum kontrol hapı düşünüyorsan başka bi hekime daha görün derimHormonlarım doğum kontrol hapından dolayı bozulmuş ve dediki banada üç ay bunu kullan ama bıraktıktan sonra 5-6 ay bebek bekleme dedi ama bilmiyorm ben hemen olsun istiyorum.:) adet düzenleyici olarak verdi
Evet bende öyle düşünüyorum değiştircem doktoru inşallah olur yaaCanım ben 4 seneye yakın doğum kontrol hapibkullandim ve iki senedir kullanmıyorum bakarken kullandım ve artık tiksindim. Gebe kalmak istiyorsan farklı bir doktora got. Sonuç itibariyle gebeliğe engel doğum kontrol hapı düşünüyorsan başka bi hekime daha görün derim
Tekrar gitmeyi düşünüyorm haftaya çünkü hap çok kilo yaptı hormonlarım düzeldiyse bırakacagım
Aynen öyle herbir doktor farklı bişey diyor neyapacagımı şaştımBaşka bir doktora mutlaka görün hormonları düzenledin diye kullanmanı önerebilir ama sen aynı zamanda gebe kalmak istiosn ahhh ahh düzgün tedavi ne yazıkki çok geç keşfediliyor
Aynen öyle herbir doktor farklı bişey diyor neyapacagımı şaştım
Bende de kilo ve şişkinlik yaptı yaa bakalım inşallah iyi olurGüvenebilecek bir doktora git. Bklm ne dick. Ve o ilacı pek vermiyorlar yan etkisi çok gözlemleniyor diye bn de kestim zaten.
Bende de kilo ve şişkinlik yaptı yaa bakalım inşallah iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?