Qlairista kullanan yada kullanmis olanvarmı acaba bir sorum varda

Sevdali sevdali

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2017
19
6
1
30
Qlairista kullanıyorum 1 buçuk aydır hormon düzenlemesi için ve hamile kalmak istiyorum bıraktım tahminen ne zaman gebelik olur acaba kullanıp hamile kalan varmi

ben kullandim ve davul gibi oldu karnim sistikce sistim ve biraktim ..
doktorum birakinca hamile kalirsin dikkat et demisti ..
bana bir faydasi olmadi daha da kotu oldum

Peki hamilelik oldu mu ? Bende biraz kilo aldım ama hamile kalmak istiyorum bir buçuk aydır kullanıyorum. Acaba hormonlarim duzelmismidir bilmiyorum kafamda deli sorular: (

Peki hamilelik oldu mu ? Bende biraz kilo aldım ama hamile kalmak istiyorum bir buçuk aydır kullanıyorum. Acaba hormonlarim duzelmismidir bilmiyorum kafamda deli sorular: (
6 ay kullanman lazim ben de erkenden biraktim ..
kilo almak hamilelige engel oliyor bide pbde pko var ondan hamile kalamadim

Ya benim hormonlorimda çok aşırı bir bozukluk olmadığını söyledi 2 ay kullan tekrar hormonlarina bakalım dedi inşallah bırakınca hemen kalirim ya çok istiyorum

Ben de kullanfim troid hornobu yüksek die korunmak amaclı bana yazılan bir ilacı hem de devlet karşılamıyor bu ilacı devletin doktoru yazdı. Özele gittim pek tavsiye etmediğimiz bir ilaç dwdi5 ama korunmak amaclı kullan fedi5 bende kullanımı kestim tabiki hamile kalmaya engel bir ilaç. Bunu kullanırsan korunmuş olursun dedi

Hormonlarım doğum kontrol hapından dolayı bozulmuş ve dediki banada üç ay bunu kullan ama bıraktıktan sonra 5-6 ay bebek bekleme dedi ama bilmiyorm ben hemen olsun istiyorum.:) adet düzenleyici olarak verdi

Hormonlarım doğum kontrol hapından dolayı bozulmuş ve dediki banada üç ay bunu kullan ama bıraktıktan sonra 5-6 ay bebek bekleme dedi ama bilmiyorm ben hemen olsun istiyorum.:) adet düzenleyici olarak verdi
Tekrar gitmeyi düşünüyorm haftaya çünkü hap çok kilo yaptı hormonlarım düzeldiyse bırakacagım

Canım ben 4 seneye yakın doğum kontrol hapibkullandim ve iki senedir kullanmıyorum bakarken kullandım ve artık tiksindim. Gebe kalmak istiyorsan farklı bir doktora got. Sonuç itibariyle gebeliğe engel doğum kontrol hapı düşünüyorsan başka bi hekime daha görün derim

Evet bende öyle düşünüyorum değiştircem doktoru inşallah olur yaa

Tekrar gitmeyi düşünüyorm haftaya çünkü hap çok kilo yaptı hormonlarım düzeldiyse bırakacagım

Başka bir doktora mutlaka görün hormonları düzenledin diye kullanmanı önerebilir ama sen aynı zamanda gebe kalmak istiosn ahhh ahh düzgün tedavi ne yazıkki çok geç keşfediliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…