- 2 Haziran 2020
- 64
- 14
-
- Konu Sahibi Balance women
Merhaba bugün doktor verdi bana bu ilacı. Adetin başlayınca ilaca başla dedi ve hiç ara verme dedi, adetli adetsiz hep kullanman gerek 3 ay sonra gel dedi. 3 ay demek 3 paket demek. Günlerini atlamadan alman gerek hemenMerhabalar,
Qlairista kullanan var mı.. polikistiğim var..5 aylık evliyim..bebek istiyorum..adet düzensizliği olmuştur hep bende..Doktorum 3 ay Qlairista kullan ve gel dedi ilk ilaçtayım ve ilacın bitimine 2 hap kaldı ve regliyim devam etmemde sakınca var mıdır?
Bide ikinci ilacı ne zaman almam gerek adet bitince mi yoksa hemen biten ilacın peşine mi içilmelidir?
Teşekkür ederim
Tamam teşekkür ederimMerhaba bugün doktor verdi bana bu ilacı. Adetin başlayınca ilaca başla dedi ve hiç ara verme dedi, adetli adetsiz hep kullanman gerek 3 ay sonra gel dedi. 3 ay demek 3 paket demek. Günlerini atlamadan alman gerek hemen
Tamam teşekkür ederimiyi sana söyleyebilmiş o kadar hastası vardı ki doktorun çabucak yazıp gönderdi soramadım..yan etki falan görürsen beklerim buraya..bide ben regl oldum sandım galiba ara kanama olmuş ilacın etkilerinden biriymiş ara kanamalar bende sevindim oldum diye
Merhaba cevap için tesekkurler. Siz pko tedavisi icin kullaniyordinuz dimi yanlış hatirlamiyorsamHerkeste tabi ki farklı yan etkisi olabilir bazısında da hiç olmaz o değişir tabi ki.. 2. kutudayım 3. kutuya başlıycam ben 3 ay kullanıcam ve şuana kadar olan etkileri şöyle :
Halsizlik yaptı canım halim kaçıyo yorgun oluyorum..sivilce yaptı tek tük..kıllanma halen yapmadı..çok sinirlilik yapıyo saatlerce ağlıyorum sebepsiz yere ağlamaklı oluyorum..çok sıkılıyorum daralıyorum bunalıyorum saçma bi depresif haller falan yakındığım bunlardır sadece..insanın elinde kafada biter falan diyoruz ama öyle olmuyo bu haller inşallah sizde olmasın.Ama etkili güzel bi ilaç iki koyu kırmızısı var ilkini aldığımda reglim başlıyo bu değişmedi tabi ilacı aksatmadan almak önemli..evet regli reglsiz kullanıyoruz
Merhaba cevap için tesekkurler. Siz pko tedavisi icin kullaniyordinuz dimi yanlış hatirlamiyorsamkilo yapti mi peki? Ayy sinirlilik halsizlik insallah bende yapmaz 2 yaş sendorumunda çocuğum var ona nasil bakarim bu hâlde.yeterince çildirtiyor zaten cani saolsun.birde gece ic yatmadan demisti doktor belki de o yan etkileri en az hisstmek için
Evet pko tedavisi için kullanıyorum..evet kilo konusunu atlamışım çok ta aklıma gelmez hani kiloMerhaba cevap için tesekkurler. Siz pko tedavisi icin kullaniyordinuz dimi yanlış hatirlamiyorsamkilo yapti mi peki? Ayy sinirlilik halsizlik insallah bende yapmaz 2 yaş sendorumunda çocuğum var ona nasil bakarim bu hâlde.yeterince çildirtiyor zaten cani saolsun
MerhabaTekrar merhabaöncelikle bebek sahibi olmak istiyorsun sanirim Rabbim istedigin tez zamanda versin insallah.Ama cok yeni evlisin yaa dert etme ne derlerse desinlerin onlarin ayıbı.gerci ben evlndim 3.ay hamile kaldim ama bu bizim tercihimizdi.millet bir alem bu tarz konular kimseye düşmez bisey var mi diye sormak.yani belki bir sikinti var insanlar kalkip onu mu aciklicak bide millete. Biraz akil merhamet yaa. Sen kndini rahat birak tedavin bitince cocuk ta olur Allahin izniyle insallah bu arada icini dokmen iyi olmus tutsan sana zarar boşver sal gitsin dedign gibi çocukla vakit kalmıyor biseye hmn geciyor.ben oldum olasi zayifim suanda oyle ondan sordum kilo aldriyo mu diye zira biraz isime yarayabilir bu arara dun gece basladim hap a ilk adet gunumde. Gece 11 de içtim 3 ten sonra sıcak basmis ter icindeydim.ki hic terlemem geceleri haptan sanirim.uyumadan içiyorum ki etkileri gun içi etkilemesin beni diye.sen ne zmndir kullaniyordun?