Q10 (CoQ10) kullanımı✋

Sagol canim ben 2 makale buldum 600 mg kullanmislar ve dogurganlikta artis gozlenmis ama tabii bilemiyorum bu kadar yuksek dozu guvenlimidir.
Geçen bana bir doktor Acog un guideline Larini rahatlikla okuyabilecegimi ordan temiz guvenilir bilgiye ulasabilecegimi soylemisti.
Q10 olarak hangisini kullaniyorsun? Piyasada farkli fiyat araliklarinda Cok marka var.

Sagol canim ben 2 makale buldum 600 mg kullanmislar ve dogurganlikta artis gozlenmis ama tabii bilemiyorum bu kadar yuksek dozu guvenlimidir.

guvenilir canim, amerikada recetesiz satilan ve vicuda destekleyici ozelligi olan bir ilac..burda da 35 yas ustune 200-400mg, 40 yas ustune 600mg tavsiye ediliyor. ben 37 yasindayim 600mg kullaniyorum.

Geçen bana bir doktor Acog un guideline Larini rahatlikla okuyabilecegimi ordan temiz guvenilir bilgiye ulasabilecegimi soylemisti.
Q10 olarak hangisini kullaniyorsun? Piyasada farkli fiyat araliklarinda Cok marka var.
Solgar kullaniyorum canim. Guideline da bulamadim bu bilgiyi.

guvenilir canim, amerikada recetesiz satilan ve vicuda destekleyici ozelligi olan bir ilac..burda da 35 yas ustune 200-400mg, 40 yas ustune 600mg tavsiye ediliyor. ben 37 yasindayim 600mg kullaniyorum.
Super sagol canim o zaman ben de 600le devam ederim. Baska hangi takviyeleri aliyorsun?

Dedikten sonra ben de baktım bulamadım orda. Pubmed den güvenilir yayınlara bakmak lazım. Peki q10 olarak mı alıyorsun yoksa ubiquinol formunu mu ?

Bir tane pubdmedte buldum makale. Bir de burda az once bir arkadas yazdi Amerika'da 40 yas ve ustune 600 mg oneriyorlarmis zaten. Ben ubiquinol kullaniyorum. En etkili formunun bu oldugunu duymustum. Sen hangisini kullaniyorsun?

Bir tane pubdmedte buldum makale. Bir de burda az once bir arkadas yazdi Amerika'da 40 yas ve ustune 600 mg oneriyorlarmis zaten. Ben ubiquinol kullaniyorum. En etkili formunun bu oldugunu duymustum. Sen hangisini kullaniyorsun?
Bende şu an venatura nın q10 i var ama yarına bitmiş oluyor aktif forma geçmek istiyorum artık. E onların da fiyatları daha fazla. Biz eşimle birlikte kullanıyoruz iki kişi alınca çok daha hızlı tükeniyor:))) olmazsa ona q10 kendime de aktif formdan devam edeceğim :))

Bana doktorum OmePa Q10 verdi 3-4 aydır kullanıyorum. Cilde de çok iyi gelen bir vitaminmiş

Super sagol canim o zaman ben de 600le devam ederim. Baska hangi takviyeleri aliyorsun?

aslinda trdeki bir cok seyl ile ayni. tup bebek oncesi 3 ay vitamin takviyesi basariyi cok etkiliyormus ileri yaslarda. Prenatal vitamin, D vitamini, 2000-3000mg blai yagi hapi, L-Arginine 1000mg, benim kullandiklarim. ari sutunu de tavsiye uzrine kullandim. insallah bi faydasi olur canim...

Bende şu an venatura nın q10 i var ama yarına bitmiş oluyor aktif forma geçmek istiyorum artık. E onların da fiyatları daha fazla. Biz eşimle birlikte kullanıyoruz iki kişi alınca çok daha hızlı tükeniyor:))) olmazsa ona q10 kendime de aktif formdan devam edeceğim :))
Evet canim fiyati fazla. Kim de daha cok sorun varsa o aktifi kullansin. Biz de sorun ben de onun icin ben kullaniyorum. Zaten erkekte 200 mg oneriliyormus.

aslinda trdeki bir cok seyl ile ayni. tup bebek oncesi 3 ay vitamin takviyesi basariyi cok etkiliyormus ileri yaslarda. Prenatal vitamin, D vitamini, 2000-3000mg blai yagi hapi, L-Arginine 1000mg, benim kullandiklarim. ari sutunu de tavsiye uzrine kullandim. insallah bi faydasi olur canim...
Insallah olur canim ben de bunlari kullaniyorum.

Bu kurda günlük önerilen vitamin takviyesi, ama ben bide prowomen kullandığım için bunları prowomen içeriğine göre biraz düşürdüm. Dediğim gibi ben denedim, ama onunla alakalı mı yumurta sayımın artması bilmiyorum. Tesadüf de olabilir. Ama yurtdışında cok olumlu sonuçlar alan olmuş
  • Q10 Ubiquinol 200 mg
  • Zink 30 mg
  • Vitamin D 2000 IE
  • Omega 3 1000 mg
  • Selenyum 200 mcg
  • Folikasit 800 mcg
Zink?

Q10 (CoQ10) ubiquinol solgar 200 mg bulamiyorum kizlar bunun yerine hangisini kullanmaliyim tavsiye verir misiniz? Birde troidim var bi zarari olur mu?

Aslında cok basıt bi tedavin var amh degerin iyiyse. Bende hipoluyum ve ikiz kızlarım var 5 aylık. Ve yumurta takıbıyle hamıle kaldım. Tüp bebege gitmeden yumurta takıbıyle hamıle kalan cok arkadasım var. Ben 2 ve 5. Tedavımde pozitifi gördüm. 2. De kan uyusmazlıgı ve 3 genımde pıhtılasma oldugu için ve gittiğim doktorun kullanma sulandırıcı demesinden kaybettım. 3-4 negatif 5. De pozitif ikizler
Selamlar canım yumurta takibi nasıl oluyır

Back
X