Lekeler, Çiller Q switched yag lazer ile çil tedavisi

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

ess18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
17
1
34
Merhaba 4 gün önce çil tedavisi yaptırdım q switched ile,yaptıranlar memnun mu süreçte dökülme oluyor mu ciltte? Benim lekelerim açılıyor gibi ancak herhangibir dökülme yok sonrasında çilleriniz tekrarladı mı?Şimdi lekelerim daha da koyu şekilde duruyor

Selam. Benim bir arkadaşım yaptırdı aynı işlemi. İstanbul’da Özlem Köse’ye gayet memnun kaldı. Leke ve çiller bir daha tekrar etmedi.

Yaa çok sevindim:) umarım benim için de öyle olur arkadaşınız kaç seans yaptırdı ne kadar zamanda iyileşti acaba?Teşekkür ederim cvp verdiğiniz için

Selam. Benim bir arkadaşım yaptırdı aynı işlemi. İstanbul’da Özlem Köse’ye gayet memnun kaldı. Leke ve çiller bir daha tekrar etmedi.

Yaa çok sevindim:) umarım benim için de öyle olur arkadaşınız kaç seans yaptırdı ne kadar zamanda iyileşti acaba?Teşekkür ederim cvp verdiğiniz için

G gizem_taha83 isimli üyenin yazdığı mesajı asla dikkate almayın. Kendisi reklam yapmaktadır. 2 sene önce uyardık lakin akıllanmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…