- 27 Haziran 2013
- 1.344
- 1.527
Su anki kas durumunuz nasil acaba ?MerhabaMerula instigramda esyydgn var. Bilgin var mı?
Bende Q-switch lazer yaptırdım 1 kere ama hiç açılma olmadı. Sende açılma oldumu?
İnşallah istediğin kaşlara kavuşursun simonesimone3 seans q switch yaptirdim simsiyah kaslarima
Ilk seansta kirmizi bordo gibi bisey oldu siyah renk gidip
Ikinci seansta gozle gorulur fark yoktu sonra 2 sene birsey yaptirmadim
3. Seans icin ayni yer baska bir q switch cihazi almislar tekrar denedim bu sefer kaslarimin icine girmediler dokulur diye ki dokuldu de sararan yerler kas disinda kavis gibi olan yerlere uyguladilar morardi kabuk bagladi 2 hafta icinde yaralar dustu tek kasimda acilma goremedim diger kasim da daha koyulasmis gibi duruyor
Ilk iki seansimda ne kabuk ne morarma olmamisti
Iyilessin kaslarim pico lazer deneyecegim
Su an altlardan gelen hafif siyahlik yer yer turunculuk kahverengilik kizillik ne ararsaniz var
İstanbul nişantaşında, siz nerdesiniz? kaşım kahverengi tamamen silinmedi ama rengi baya açıldı.Benim tekrar yaptirma sansim yok cunku kasimin baya ustunde kavisli sekilde yaptirmistim kas kontorumu ve hepsinin silinmesi lazim
Siz nerede yaptirmistiniz acaba pikoyu ve kasinizin rengi neydi acaba ?
Bende 23.11.2022 de yaptırdım. Ama fazla silinmedi. Doktor kaç kerede çıkacağını söyleyemem ama çıkar diyor. Kafam çok karışık Pico lazer de iyiymiş. Pico lazer için Üç kerede çıktı diyen arkadaşım var.
Merhaba, o kişi hakkında bilgim yok. Ancak ben nişantaşında isabelzey e sildirdim. Hem çok tatlı temiz bir klinik hem de çok güzel azaldı anında açıldı ve silindi ( ki benim 4 yıllık bir işlemdi deri altına çok inmişti ve koyu renkliydi)MerhabaMerula instigramda esyydgn var. Bilgin var mı?
Bende Q-switch lazer yaptırdım 1 kere ama hiç açılma olmadı. Sende açılma oldumu?
Merhabalar, gayet iyi kaşlarım boy yok denecek kadar az eskiden çok koyu siyaha yakın kahverengi idi. Neredeyse dövme görünümü almıştı. Şuan kaşlarım çok açık kahverengi çok güzel silindi ve hiç dökülme olmadı 0 diyebilirim. Kendinize yapacağınız en iyi şey kaşlarınızı sildirmek olacaktır.Su anki kas durumunuz nasil acaba ?
Merhabalar, yorumunuza çok şaşırdım size farklı bir lazer uygulamış olabilirler mi? Her lazer kaşa uygulanmıyor hatta yüz bölgesine atış aralığı ısı ayarı hepsi çok özel ve farklı. İyi merkezler pahalı ancak hiç mutsuz etmiyor çoğunlukla. Acaba bilinen iyi biryer miydi kaşınıza bunu yapan yer? Şaşırdım ve üzüldüm sizin adınıza şuan nasılsınız? Bende aynı şekilde solüsyon yaptırdığımda hiç sonuç alamadım deli gibi acı çektim hayal kırıklığınızı anlayabiliyorum.3 seans q switch yaptirdim simsiyah kaslarima
Ilk seansta kirmizi bordo gibi bisey oldu siyah renk gidip
Ikinci seansta gozle gorulur fark yoktu sonra 2 sene birsey yaptirmadim
3. Seans icin ayni yer baska bir q switch cihazi almislar tekrar denedim bu sefer kaslarimin icine girmediler dokulur diye ki dokuldu de sararan yerler kas disinda kavis gibi olan yerlere uyguladilar morardi kabuk bagladi 2 hafta icinde yaralar dustu tek kasimda acilma goremedim diger kasim da daha koyulasmis gibi duruyor
Ilk iki seansimda ne kabuk ne morarma olmamisti
Iyilessin kaslarim pico lazer deneyecegim
Su an altlardan gelen hafif siyahlik yer yer turunculuk kahverengilik kizillik ne ararsaniz var
Merhabalar benim hiç kabuklanma olmadı. Doğrudan işe gidebildim klinikten çıkar çıkmaz ancak beyazlaşmaya olmamıştı. Direk silinmiş azalmıştı. Şuan ne durumdasınız?ben de 1 ay önce q switch lazere gittim ama kabuklanır,kabuklarını soyma falan dedi dr. ne kabuklanma ne renk azalması oldu. kızıllık vardı daha önce lazerden sonra koyulaştı alttaki boya.. kaşlarım da bembeyaz gezdim 2 hafta,hala da aralarda beyazlarım duruyor. acaba bende mi işe yaramadı.. kabuklanma olmaması normal mi?
merhaba bende de silüet şeklinde kahverengilik kaldıMerhabalar benim hiç kabuklanma olmadı. Doğrudan işe gidebildim klinikten çıkar çıkmaz ancak beyazlaşmaya olmamıştı. Direk silinmiş azalmıştı. Şuan ne durumdasınız?
Her şekilde kendinizi gördüğünüzden çok daha iyi görünüyordur eminim. Biz bazen biryere takıp sürekli oraya bakıyoruz çoğu zaman kimse farkında bile olmuyor. Belki kalan gölge derli toplu durmasını sağlıyordur o geldi aklıma, umarım her şekilde istediğiniz sonuca ulaşırsınızmerhaba bende de silüet şeklinde kahverengilik kaldı
q swtich olarak makine iyi olsa bile uygulanan kişi bilgisiz ise yara da olur kabuk da olur bunu deneyimledim
makinenin orjinalliğinin yanında uygulayan kişinin de dozajı vs tam ayarlayabilmesi lazım
siyah rengi çoğu lazer sistemi görebiliyorken renkli olanları hepsi göremiyor
ben en son kırmızıdayken pico ya başlamıştım ( orjinal miydi bilemiyorum ) kırmızı birkaç seansta sildi attı fakat altından çıkan yeşilimsi sarı renklerde çok bi faydası olmadı ben de bıraktım
sonra kendiliğinden hafif kahverengimsi bir renk aldı
kışın tekrar bir araştırma yapıp silmeye devam edecegim olmazsa da çok umrumda değil artık : )